Oficjalne forum gry Speedway-World

Pełna wersja: Zlot managerów SW
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8

Asteck666

Ja w przeciwieństwie do Kamykova w nieprzychylną date nie mogę być, bo to znaczy że wtedy rozpowszechniam swoje herezje Język
Na chwile obecną moje dni wolne wyglądają tak: (z tym że im później, to termin może być zajęty)
13.10.
3.11.
1.12
8.12.
i to tyle... ciężkie jest życie gwiazdy rock'n'rolla Duży uśmiech
Astecki ty i rock`n`roll to jak Sasha Grey dziewicą Język
Ciezko bedzie sie tak ustalic zebyw szytskim pasowalo

Asteck666

Fajnie byłoby być, ale jak padnie data nieodpowiednia i nie będę, to trudno, może będę na 2-gim zlocie, ale nie musicie jeszcze ustalać daty drugiego zlotu Duży uśmiech
taka mysl... Panowie , albo organizujemy zlot profesjonalnie z odlegla data- tj w przyszlym roku wiosna co da wysoka frekwencje graczy , albo robcie na ,,hura,, za miesiac i bawcie sie w czterech przy stoliku w kregielni...
a zapowiadalo sie tak zaje*iscie...
Ale jak się zorganizuje zlot z odległą data to jestem pewien że i tak będzie tak samo.
- ktoś tam ślubu specjalnie nie przełoży
- uroczystości rodzinne typu urodziny komunie itp.
- inne czynniki nie zależne od nas
- delegacje i inne szkolne pierdoły
- okres małżonki i inne tego typu zachcianki
Zresztą to i tak widzę że jest nie za specjalne zainteresowanie a niektórzy się wpisali byle się wpisać.

Więc jestem za tym by ustalić konkretną datę i tak więcej niż 8 osób nie będzie a ze zlotem już na 2013 będzie już chyba lepiej ogarnięte
szczesliwego nowego roku2012... do zoba w nx yr (o ile do zyje)
skoro już założyłem ten temat to proponuje date 20.10.2012.. co Wy na to?
jak wiesz ja się pisze jak nie będzie żadnego losowego zdarzenia jak zeszłego weekendu( syna mi do szpitala zabrali i musiałem zostać z chorą córą)
ogólnie to ja jestem dyspozycyjny...
mam to szczęście że sam sobie ustalam grafik w pracy....
więc pasuje mi wszystko
chyba że jak kamykov wspominał wypadki losowe...z tym niestety nie wygrasz...

aha i lepiej po 10-tym....heheh
Witam,
niestety nie pasuje termin 20 października Smutny
Inne zajęcia nie pozwalają mi na przyjazd, bardzo żałuję.
pozdrawiam
Ja mogę wiec trzeba by moze liste ogarnac
moze juz niech zostanie ten 20.10??? moze niech sie wypowie wiekszosc co jest na liscie w pierwszym poscie.... ja bylbym za ta data ale nie musi ona byc ostateczna.czekam na pomysly i jaka ta data bylaby najlepsza wybierzmy moze 3 daty z calosci i wtedy zaglosujmy i sie okaze ktora najlepsza bo czas ucieka...
ja w sobote 20 jade na wędkarskie mistrzostwa okręgu:/
Zresztą nie chciałbym się narazie liczyć, bo szykuje mi się wyjazd do szwabów/
I się powoli ludziska kruszą.

Tak naprawdę Ci co chcą się spotkać tzn mają taką realną możliwość przyjazdu do Leszna na sobotę powinni się zdeklarować
np. Mam możliwość przyjazdu 13.10 ; 27.10 ; 10.11

I wtedy można wybrać śmiało datę. A nie bezsensu pisać.

Mi spasuje najbardziej 13.10 ; 10.11 gdyż wtedy szkoły nie mam ale mam ochotę przyjechać i się dostosuję do większości
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8