W meczach brakuje mi programu tzn. aktualnie widać tylko biegi rozegrane i kolejny bieg (zawodnicy), a przecież można by od razu zrobić program 13 biegowy + 2 nominowane, widzielibysmy kto z kim jedzie w kolejnych biegach

(sami ustalamy biegi nominowane, jesli nie ma nas przy kompie to robi to automat)
nie wiem dlaczego od poczatku nie ma takiego czegos w menedzerze, co wy na to ?
myślę, że dobre by to było
dobra propozycja, ale w jakiej formie ?
Stefik. dalo vy rady wprowadzic tasmy ? ? >killer> by dzialaly na zasadzie kontuzji losowo, bieg w ktorym zawodnik lapie T nie jest powtarzany. ten co sie puscił w tasme przyjezdza ostatni. normalnie jedzie w jego kolejnym starcie. skill tez by mogl miec wplyw na p-podobienstwo wjechania w tasme
specjal nie komplikujmy za bardzo sobie życia z taśmami (byłbym za gdyby taśma zdarzała się raz na ok 90 biegów)
(2011-05-31, 19:16:40)stefik4 napisał(a): [ -> ]dobra propozycja, ale w jakiej formie ?
no cos takiego jak tu np.
http://www.falubaz.pl/program
potem generuj wcisnij i cos podobnego zrobic
program już jest i wygląda naprawdę super
13 biegów rozpisanych,kto jaki kask, po lewej stronie miejsce na czas biegu
PS
Jak kupujecie program zawodów to ten "nasz" wygląda identycznie

male niedociagniecia sa.ale to naprawde male.program the best.na czerwono zaznaczone sa rzeczy do poprawki
- wlasnie mam tkaie cos na mysli , jak z kontuzjami nie za czesto, sporadycznie skill startu tez mogl by miec na to wplyw (im wyzszy tym mniejsza szansa ze zawodsnik wjedzie w tasme) Moglo by to troszke uatrakcyjnic mecze
stefik jesli chodzi o program to moglby byc odnosnik przy relacji live do programu a nie tylko przy najblizszych meczach ale w srodku relacji live tez by sie przydal taki odonosnik do programu
(2011-06-03, 18:22:53)Zdunek napisał(a): [ -> ]stefik jesli chodzi o program to moglby byc odnosnik przy relacji live do programu a nie tylko przy najblizszych meczach ale w srodku relacji live tez by sie przydal taki odonosnik do programu
Przydala by sie taka opcja jak bdz mozna robic zmiany w programie, odnosnik z live do programu i na odwrot
// Propozycje zmian w programie zgłoszono w innym temacie.
Rurek.