Oficjalne forum gry Speedway-World

Pełna wersja: Czat meczowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

MarekAureliusz

Jest szansa że wróci?
Podpisuje się pod tym też chciałbym, żeby czat meczowy wrócił Uśmiech
rzadko rywal jest online no chyba że jest gracz co mu zalezy na grze to takie 50 na 50Uśmiech
(2014-01-12, 21:18:36)SantiagoDD napisał(a): [ -> ]rzadko rywal jest online no chyba że jest gracz co mu zalezy na grze to takie 50 na 50Uśmiech

W 6 ligach to rzadkość fakt, w 5 50 na 50 jak napisałeś
Ale już 4 ligi i wyżej to gracze, którzy w większości grają i zależy im oni już siedzą na meczu, i powiem, że fajnie jest tak pogadać w trakcie meczu obgadać ligę, przeciwników itp Oczko

anonim-04

Jak najbardziej jestem za przywruceniem
w takim razie zaOczko
Ja osobiście bardzo odczuwam brak czatu to jest fajna opcja warto pomyśleć o powrocie a nawet rozbudowie pewnej czatu, np może każdy kto jest na meczu mógłby rozmawiać w pewnym oknie z jeżdżącymi po np wybraniu odpowiednich ustawień
Oczywiście że tak!!

Zwolen

a co myslicie o takim czacie 'ogolnym' dla danej ligi ?
Strasznie brak mi tego czatu. Musze podczas meczu z przeciwnikiem komunikować sie wiadomosciami a to czasochłonne
Dokładnie zgadzam się Miki1947 z tobą na starym silniku to było fajnie bo było można non stop z przeciwnikiem pisać a teraz non stop wiadomość i tak zwane spamowanie priva ;/ lub na forum na czacie pisanie bez sensu ;(. pozdrawiam
wprowadzone, zamykam.