Oficjalne forum gry Speedway-World

Pełna wersja: Kontuzje.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Pech może zawsze dopaść każdego więc pozostaje losowość, myślę że większe znaczenie przy kontuzjach powinna mieć technika, aczkolwiek 'narażony' w jakimś stopniu powinien być każdy zawodnik. Minimalnie zwiększyłbym ryzyko odniesienia kontuzji.

Trzeba również wydłużyć czas leczenia zawodników, proporcjonalnie do odniesionej kontuzji, np. ciężkie poparzenie lub ciężki uraz kręgosłupa - minimum trzy tygodnie bez możliwości skrócenia. A przykładowo lekki wstrząs mózgu może być trzy do czterech dni najkrócej.

Powinniśmy również rozważyć zwykłe upadki bez kontuzji, powodujące wykluczenie z biegu i stratę powiedzmy 5% sprawności.

To są tylko moje propozycje, nie wieszajcie na mnie 'psów' Uśmiech
Taki jest żużel i tego mi u nas brakuje.
Wiadomo Marku ze taki jest żużel, ale to jest gra, nie zastapisz lidera nikim innym, w realu masz na rezerwie czy z numerem juniorskim Zmarzlika/Dudka i junior może wygrać z liderem drużyny przeciwnej. Z/Ż też nie pomoże. Tutaj nie ma szans na takie cuda bo decydują cyferki....
dobra zróbcie więcej kontuzji ale w tym przypadku zróbcie ograniczenie do 6 seniorów w drużynie na ekstralige ! co za problem wystawić innego zawodnika jak w drużynie jest np. 10 seniorów ?
(2017-02-10, 08:00:46)szymek napisał(a): [ -> ]dobra zróbcie więcej kontuzji ale w tym przypadku zróbcie ograniczenie do 6 seniorów w drużynie na ekstralige ! co za problem wystawić innego zawodnika jak w drużynie jest np. 10 seniorów ?

Ja sobie właśnie przejrzałem składy Ekstraligowców i tylko drużyna Ezik United ma nadmiar zawodników, ale to akurat jest drużyna bazująca na transferach , awanując do Ekstraligii zakupiła 5 dziadów za 22,5 mln i zajeła 2 msc. Wyprztykał się z hajsu i znów transferami zbiera pieniądze. Czy to jest złe - tego nie wiem, ale wiem że SW jest menadzerem i sukces można osiągnąć różnymi sposobami także przez handel.
temat już gdzieś poruszany

- do rozważenia
Stron: 1 2