Oficjalne forum gry Speedway-World

Pełna wersja: Lista Transferowa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A może by wprowadzić przepis że każdy zawodnik trafia na listę za 0 zł wtedy może frekwencja w grze byłaby codziennie taka jak w czasie wysypu
Pomysł totalnie bez sensu zamiast rozruszać listę sprawi to że ludzie jeszcze mniej chętnie będą sprzedawać. Każdy niech sprzedaje za ile chce.
Dlaczego? Wiele razy było.że zawodnik wystawiony za 0 był sprzedawany za kilka milionów
Jeśli wystawie dobrego zawodnika za grube miliony ( a wiem że jest warty swojej ceny) to zaoszczędze czas graczom których na niego nie stać , by nie musieli się przebijać o 4 tyś. , a po drugie wiem, że zarobie pieniądze a nie trafie na martwy okres transferowy gdzie bym na nim stracił. Chciałbym także zauważyć że są limity na ceny zawodników trafiających na LT
(2017-02-17, 11:21:53)becia napisał(a): [ -> ]Dlaczego? Wiele razy było.że zawodnik wystawiony za 0 był sprzedawany za kilka milionów

Ale zawodnik średni może pójść za kilka tysięcy,a ja przykładowo nie chce go sprzedać za mniej niż 500tys to co wtedy?
(2017-02-17, 13:26:00)wojtas_gkm napisał(a): [ -> ]
(2017-02-17, 11:21:53)becia napisał(a): [ -> ]Dlaczego? Wiele razy było.że zawodnik wystawiony za 0 był sprzedawany za kilka milionów

Ale zawodnik średni może pójść za kilka tysięcy,a ja przykładowo nie chce go sprzedać za mniej niż 500tys to co wtedy?

Wtedy by trzeba się dogadywać by ktoś podbijał cene.
totalnie na nie...

- do rozważenia