Oficjalne forum gry Speedway-World

Pełna wersja: Zbanowane konta i zawodnicy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie jest to jakiś wielki pomysł ale ze zbanowanych kont można by wrzucić zawodników na listę transferowa by się nie marnowali. Dużo po banowanych klubów ma naprawdę dobrych zawodników i się marnują.
kąt ?
Pomysł dobry, popieram
Prędzej czy później trafią na LT
I tak trafią na LT po sezonie jak im się kontrakty skończą Oczko
sprawa jest prosta: jezeli sa dobrzy to trafia na LT, a jesli nie to nie Uśmiech wiec ja jestem na nie.
PS.przepraszam za brak polskich znakow Oczko
Ja jestem na tak!!! zawodnicy zbanowanej lub nieaktywnej druzyny powinni trafiac na lt w tem sam dzien kiedy druzyna dostala bana lub przeszla w stan nieaktywny

edit. Moze pisze nie na temat. Tu stefik musi nam odpowiedziec . Czy druzyny boty dostaja adeptow do szkolki?? Jezel dostaja to musi to byc zmienione aby dryzyny aktywne czesciej dostawaly adeptow do szkolki...
Dokładnie powinni od razu trafiać na LT ale zawodnicy maja czasem kontrakt na dwa sezony i będą dwa sezony w nie aktywnym klubie.
Mimo tego powinni automatycznie trafiac na lt nawet jezeli maja kontrakty na 5 lat. Bot = zawodnicy na LT
taaaa a potem 5tysiecy zawodnikow na LT. Wezcie spojrzcie na to z tej strony ile jest botow. I to sa zaw ze sr ok 50 wiec po co oni wam. Bedzie 300najlepszych i git
to powyciągajcie tych z średnia np od 52.2 albo 53.0
hm no fakt, ale jak by te boty co sa teraz zostawic w spokoju, a wypuszczac zawodnikow z nowo powstalych bottow?
na lt po zakonczeniu sezonu na pewno trafia sie perelkiOczko i to nie ze srednia 52 a 59 albo i wieksza
no to nic, jak tylko zacierać ręce i czekać na te perełkiDuży uśmiech Tylko oczywiście musimy mieć fundusze, bo po tych Australijczykach i obozie może nie być kasyJęzyk
no dokladnie z tym sie zgodze... Ale co niektorzy na pewno trzymaja w skarpetce cos kasy...