![]() |
Prośby o usunięcie - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konta rodzinne i zgłaszanie transferów (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Prośby o usunięcie (/showthread.php?tid=246) |
RE: Prośby o usunięcie - kukus78 - 2011-12-31 Proszę o usunięcie mojego konta Nick: kukus78 Klub: Stalówka Ostrów Wlkp (449) Pozdrawiam ![]() /zrobione RE: Prośby o usunięcie - dudzik - 2012-01-04 Bardzo proszę o usunięcie moich danych. Login: dudzik mail: dudzinski.mar@gmail.com Konto zostało zablokowane z powodu braku logowań ale teraz chcę powrócić do rozgrywek. /Możesz założyć nową ekipę. RE: Prośby o usunięcie - puri - 2012-01-06 siemka proszę o usunięcie konta mojego brata...powód jest prosty odechciało się młodemu grać jego login to puri33, a nazwa drużyny to Tż Czarni Start Czarne....z góry dzięki....a i pisze to ja bo on nie robił sobie konta na forum... P.S. można wysłać jeszcze link aktywacyjny na mojego e-maila...mój nick to puri a nazwa drużyny to Tż Start Czarne... /zrobione RE: Prośby o usunięcie - Maly3017 - 2012-02-24 proszę o usunięcie konta Lmmaja(login) Lmfal(drużyna) powód-podałem złego gmail-a zakładając drużynę i zaczołem wszystko od początku(nową drużynę) // zrobione RE: Prośby o usunięcie - bukaj - 2012-02-27 nick: bukaj82 druzyna": Vendetta Rzeszów e-mail: B_U_K_A_J@op.pl powod: brak czasu byc moze zaczne od nowa / zrobione RE: Prośby o usunięcie - kubackm - 2012-02-27 nick:kubackm99 zespół:TŻ Medaliki Częstochowa powód:wydaje mi się że wreszcie znalazłem złoty środek na grę,więc chce zacząć od nowa ![]() /zrobione RE: Prośby o usunięcie - GKMowiec - 2012-02-29 nick: DAQARO drużyna : SKS GRUDZIĄDZ brak czasu /zrobione RE: Prośby o usunięcie - bukaj - 2012-03-03 nick: bukaj druzyna: Vendetta Rzeszów e-mail:B_U_K_A_J@interia.pl Brak czasu /zrobione RE: Prośby o usunięcie - AssAssin - 2012-03-08 nick:Assassin drużyna ![]() powód:chcę zacząć od nowa // Zrobione RE: Prośby o usunięcie - kylong - 2012-03-31 nick: kylong Drużyna: TS Kozły powód: początek mi nie wyszedł, chcę zacząć z czystym kontem od nowego sezonu. / Zrobione RE: Prośby o usunięcie - Triodex - 2012-03-31 Nick: Triodex Drużyna: OxygenRacingTeam Powód: Chcę zacząć od nowa. / Zrobione RE: Prośby o usunięcie - nabalama - 2012-04-02 Nick: Damono Drużyna: Grudziądzkie Pantery Powód: Chce zacząć grę od nowa . / zrobione RE: Prośby o usunięcie - kubala11113 - 2012-04-10 Nick:kuba9boy Drużyna :RKS Kolejarz 1948 Rawicz Powód:Ogromne problemy finansowe,chcę zacząć grę od nowa / zrobione RE: Prośby o usunięcie - Nelson - 2012-04-15 Nick: Nelson Drużyna: nelson.kros@interia.pl Powód: Pomyłka przy zakładaniu, zamiast nazwy drużyny powtórzyłem adres email. Chcę zacząć od nowa. / zrobione RE: Prośby o usunięcie - lukasz - 2012-04-23 Witam chciałbym usunąć moje dwa stare konta ponieważ zapomniałem do nich hasła Z góry dzięki karateka Sparta Kłoda karateka12 Inferno Kłoda / Oba konta od dawna są nieaktywne. |