![]() |
Zgłaszanie kont rodzinnych - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Zgłaszanie kont rodzinnych (/showthread.php?tid=3) |
RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - lopez - 2011-01-16 zglaszam konto rodzinne moja druzyna : KOPRUCH brata druzyna ![]() //Zrobione. RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - LuqaszK - 2011-01-16 Konto rodzinne: Ja:Lukas Lublin 5 Liga 6 Klasa Brat:Lider Lublin 5 Liga 2 Klasa Jednak mój brat nie będzie w to grał,więc mozna zlikwidować Lider Lublin.Logował sie tylko bodajże 1 dnia od rejestracji.Pisze bo wisi nademną grożba bana. RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - daehniks1 - 2011-01-16 zgłaszam kata rodzine: login:daehniks1 druzyna: daehniks1 login ![]() załozyłem tez konto: login:duzy druzyna ![]() dziekuje //Zrobione. RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - papkin85 - 2011-01-16 Zgłaszam rodzinne konta: Klub: Asseco Rzeszów (ja) Login: asseco Klub: Marma Hadykówka Rzeszów (brat) Login: pączuś Klub: Marma Rzeszów (brat) Login: papkin //Zapisane. RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Jespers - 2011-01-17 Mam drugie Konto, gdyz poprzednie jest zablokowane za brak wchodzenia i zgodnie z rada Administratora zalozylem drugie. Nick : Jespers Klub : KS Zawarcie Gorzów //Ok. RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - marioking - 2011-01-17 zgłaszam konta rodzinne klub: RKM-ROW Rybnik (ja) login:Marioking klub: KS ROW"Jessi" Rybnik (siostra) login: Angela //Zrobione. RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - catenaccio - 2011-01-18 Mozliwe ze rejestrowałem sie 2 krotnie bo nie dostalem raz linku dlatego prosze o usuniecie konta klub: Włókniarz Częstochowa login: waskizashi a pozostawienie Klub: Legia Warszawa Login: catenaccio Z tego pierwszego konta nigdy nie korzystałem mozecie sprawdzic po logowaniach. Nie bylo zadnego mojego oszustwa. Nawet nie pamietałem o tym 1 koncie, a dowiedzialem sie przez wiadomsc w grze Za problem przepraszam //Zrobione. RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - kamykov - 2011-01-28 login: kamykov (wiadomo) drużyna: Krzyżacy R3Toruń login: adja (moja druga połówka "nie ma jak kobieta lepsza od mężczyzny") drużyna: KS Adriana Toruń jedziemy na routerze więc to samo IP RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - marcelinio - 2011-02-21 zglaszam konto rodzinne : marcelinio ( ApatorS ) mały (ApatoR ) powodzenia RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - aslanik - 2011-04-24 Aslanikem gram ja patryk .Tracerem 1 gra moja siostra . //Zapisane RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - niezgoda93 - 2011-04-24 WKS Wojnowice (brat kiedys dostał bana) i moja druzyna KS Wojnowice RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Piter4 - 2011-04-24 Piter4 (Niedźwiadki Leszno) Waleccrane (Żurawie Leszno)-brat //Zapisane RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - scorpion - 2011-04-24 Scorpiony Poznań (login: scorpion) Aapator Toruń (login: darek_ef) //Zapisane RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - kamykov - 2011-04-25 Zgłaszam powtórnie login: kamykov drużyna: Krzyżacy R3Toruń login: adja drużyna: KS Adriana Toruń I jeszcze jedno od 1 maja zmieniam operatora i pewnie oby dwie drużyny będą korzystały z różnych operatorów (komóra lub na WIFI z różnych źródeł) //zapisane RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - joker1993 - 2011-04-25 zgłaszam kata rodzine: login: joker1993 druzyna: RESOVIA RZESZÓW login: joker93 druzyna:RZESZOWSKI STYL //zapisane |