![]() |
GP 4/5 II Sezon - komentarze - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: GP 4/5 II Sezon - komentarze (/showthread.php?tid=5983) |
RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - 7Shem7 - 2016-09-08 zostalem ukarany na miesiac, ale przez pewnie takiego jak Ty co sie oburzyl wydluzyli na 3 miesiace, transfery cofniete, dlug 2 mln, wiec nawet motorow nie moge naprawiac, nie mowiac juz o kupnie, rozbudowie stadionu czy szansy na nowych zawodnkow na kolejnym wysypie, wiec 2 sezony w plecy beda, nie potrafilem ich przekonac, ze transfery nie byly robione z jednebgo kompa wiec ukarali mnie, i tyle czy slusznie czy nie , nie bede sie wypowiadal, bo to ich decyzja, nie wiem po co drazysz temat? Ulzylo Ci, bedziesz teraz mogl spokojnie spac ? RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - BlackHunter - 2016-09-08 Ty masz nerwicę, człowieku? Zostałeś ukarany, więc jest coś na rzeczy, dlatego powinieneś nam to wytłumaczyć. A ty się rzucasz jak jakaś ryba i jeszcze obrażasz. Swoją drogą były transfery z jednego IP, ale admini uwierzyli ci na słowo, że to nie oszustwo? Ciekawe. Przeprowadzałeś te transfery chyba z kosmitą, który celowo ustawił IP takie samo jak twoje, aby ci dokopać. RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - 7Shem7 - 2016-09-08 Wlasnie nie uwierzyli dlatego mnie ukarali! Co Ty jeszcze chcesz? Jak cos masz do mnie to pisz na PW, bo tu komentujemy zawody a Ty piszesz nie na temat. Poza tym wyluzuj bo sie nerwicy nabawisz. Jak juz powiedzialem jezeli chcesz to sie wycofam z rozgrywek. Za zainstniala sytuacje przepraszam wszystkich. RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - BlackHunter - 2016-09-08 Nie tyle ukarali, co zmniejszyli karę. Napisałem tutaj, gdyż wszyscy uczestnicy powinni znać sytuację, a dodatkowo jestem wyczulony na multikonciarzy. Ta twoja odpowiedź z nerwicą jest na poziomie gimnazjalisty - "nie bo Ty". Ja jestem spokojny, w przeciwieństwie do ciebie. Gdybyś był całkiem niewinny, to byś się tak nie awanturował. Myślę, że ta dyskusja powinna już się zakończyć. Dojedźmy turniej do końca w pełnej obsadzie, ale wolałbym, aby w przyszłości był on czysty. I organizator powinien o to zadbać, a nie chować głowę w piasek i milczeć jak dotychczas. PS. To wątek przeznaczony do komentarzy na temat GP, więc posty wyjaśniające oszustwa jednego z uczestników są jak bardziej na temat. RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - Wiktorus2301 - 2016-09-08 informuje że jeżeli 7Shem7 nie wycofa swoich zawodników z turnieju to ja sie wycofuje z oszustami niemam zamiaru rywalizować RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - kropek81 - 2016-09-08 Wydaje mi się ze jeżeli 7shem7 najpierw został wyrzucony z gry ale został przyjęty z powrotem i tak zdecydowali właściciele gry i poza tym został ukarany w inny sposób to my nie powinniśmy tego podwarzac ! Zresztą chciał się wycofać ale ja go na mówiłem żeby mi dalej pomagał ale jak chcecie to mogę zawiesić GP bo to mój turniej i nie będzie problemu a i ja będę mieć mniej roboty ! Przecież wam wyjaśnił o co poszło wiec nie wiem o co dalej się klocicie ? RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - BlackHunter - 2016-09-08 Wyjaśnił? Zrobił to po kilku prośbach i zdążył mnie w międzyczasie obrazić. A powinien zachować trochę pokory w tej sytuacji i złożyć wyjaśnienia bez ponaglań. Dobrze piszesz, został ukarany. To była trudna decyzja dla administracji, jednak i oni, i Ty mu uwierzyli. A fakty są takie, że szansa na taki sam numer adres IP na różnych platormach jest równa temu, że Ty znajdziesz w rowie walizkę pieniędzy. W dodatku modemy musiałyby być niedaleko siebie, bo takie sytuacje zdażają się tylko wśród użytkowników sieci radiowej. Ja tak naiwny nie jestem i nie będę głaskał oszusta po głowie. Nawet jeśli byłaby to przypadkowa zbieżność IP to trudno - jest to tak mało prawdopodobne, że nie można z tego powodu zaprzestać karania. Teraz każdy multikonciarz może napisać, że nim nie jest i nie ma pojęcia, skąd ten sam adres IP. A suma sumarum delikwent 7Shem7 pozostał "pomocnikiem" organizatora turnieju, w którym startują uczciwi gracze. Kpina. A Ty kropek robisz z Shema i siebie męczenników, pisząc, że przez nasze słuszne wątpliwości zawiesisz GP. Może zorganizujesz w przyszłym sezonie GP ligi oszustów? Bo w tej chwili Twoje zachowanie do tego zmierza. RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - kropek81 - 2016-09-08 Nikogo nie bronie ani nikogo nie glaszcze i nie jestem męczennikiem ! Zorganizował em ten turniej dla was mimo braku chętnych nawet się nie czepiam tego ze nie wlejacie linków do zawodów na forum gość mi w tym pomaga stara się został ukarany i za pewne jak znowu wytnie taki nr to go wywala ale jeżeli admini mu dali szanse to czemu mam go wywalic ? To jest bardziej pytanie do administracji dla czego dopuszczają do takich sytuacji jeżeli dopadli oszusta definitywny koniec i po sprawie ! A twoje ostatnie pytanie do mnie jest nie na miejscu !!! RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - BlackHunter - 2016-09-08 Napisałeś gdzieś, aby wysyłać linki do zawodów? Nie zauważyłem. Chętnych byłoby więcej, gdybyś rozreklamował turniej i dał więcej czasu na zapisy. RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - kropek81 - 2016-09-08 Regulamin pkt 6 ![]() ![]() RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - FireMan - 2016-09-09 Kropek mnie do swojej dyskusji nie dołączaj Ja ci mowilem kiedy moge byc nie osiągalny wiec do mnie pretensji wielkich nie miej RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - kropek81 - 2016-09-09 xxx46 ja do ciebie nie mam pretensji tylko stwierdzam fakty zresztą pisalismy na ten temat i to jest między nami wyjaśnione ![]() RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - Sidney68 - 2016-09-11 Koniec tej jałowej pyskówki i jedziemy dalej. Sprawa wałków wyjaśniona choć trochę mętnie ![]() ![]() RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - Sidney68 - 2016-09-11 Ja używam do gry telefonu i 2-3 kart SIM ! Mam dynamiczny adres DNS i IP powinno mi się zmieniać po każdym logowaniu ![]() RE: GP 4/5 II Sezon - komentarze - Wiktorus2301 - 2016-09-11 W takim razie ja wycofuje swoich zawodników z tego turnieju ponieważ widze że organizatorzy stworzyli klike która będzie broniła się na wzajem i według mnie to działa na niekorzyść tego przedsięwzięcia. |