![]() |
Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konta rodzinne i zgłaszanie transferów (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy (/showthread.php?tid=381) |
RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - bolo8333 - 2012-03-15 witam,ja często korzystam na przemian z kompa ciani80 i bolo8333.zgłaszam żeby nie było problemów witam,bolo8333 i ciani80 my często prowadzimy sobie nawzajem mecze.dzięki /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - lech - 2012-03-18 witam z bratem nazmiane sie logujemy wiec moze wystapic to samo ip uzytkownik lech i Marian /jest już zgłoszenie w temacie kont rodzinnych. RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - bolek - 2012-03-23 Dziś tzn 23.03.2012 chciałem zgłosić iż na moim kompie logował się mój kumpel który posiada drużynę o nazwie CZARNIKROSNO a jego login to koras2323, sytuacja miała miejsce po godz 20 ![]() /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - lech - 2012-03-29 witam logowalem sie wczoraj z telefonu /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Piotr36 - 2012-04-03 bede logowal sie z innego kompuera dnia 30.40.2012r /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Piotr36 - 2012-04-07 Dnia 07/04/12 loguje sie z innego kompa /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - specjal2009 - 2012-04-09 wczoraj logowałem sie z otwatej sieci wifi nie wiem do kogo ona nalezała, a moze to było przedwcozraj ![]() /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Teves - 2012-04-09 wczoraj i dzisiaj logowałem się z komórki i innego komputera stacjonarnego. /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Piotr36 - 2012-04-11 bede sie logowal z innych ip do piatku tj.13.04.12r powod mam zabieg i tam gdzie bede mial neta bede sie logowal /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Teves - 2012-04-12 Brylant zapisz że od 15.04-31.05 będę się logował z Niemiec. Napewno na tamtym kompie nie ma tu konta, ale piszę za wczasu. Pozder /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - daehniks1 - 2012-04-15 stal gorzów liga 1 gr 1 czesto loguje sie z tel Nazwa drużyny: Stal Gorzów Użytkownik: spawn1488 /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - jarocin01 - 2012-04-19 dziś i jutro będę logował się z telefonu - sieć Orange, lokalizacja Gdańsk /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Piotr36 - 2012-04-20 bede logowal sie z innych komputerow w dniach 20-21.4.2012r /zapisane RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - jarocin01 - 2012-04-22 dziś (niedziela) i jutro (poniedziałek) będę logował się także z telefonu - sieć Orange, lokalizacja Gdańsk RE: Zgłaszanie logowań z komp. i telefonów innych graczy - Daras - 2012-04-27 Jeśli ma to jakieś znaczenie to w ciągu tygodnia studiuję dziennie w Poznaniu a w weekendy wracam do domu. Dlatego loguję się przemiennie ze swojej stacjonarki (Poznań) i przenośnego netbooka (Poznań + Leszno). Pozdrawiam ! Jeżeli żaden inny gracz nie loguje się z tego samego IP, to zgłoszenie nie jest konieczne. Dobrze jest zgłaszać logowania np. z bibliotek, hoteli, internatów. Wtedy może dochodzić do sytuacji, że z tego samego ip logował się ktoś, kto również gra w SW. |