![]() |
Zaprojektuję Twoją grafikę - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Hyde Park (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Zaprojektuję Twoją grafikę (/showthread.php?tid=501) |
RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - Bartas17BDG - 2011-09-26 Dzięki Champion , ale kurde nie mogę wygenerować nowej sygnaturki ![]() RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - specjal2009 - 2011-09-26 @Bartas17BDG@ usun stara i odczekaj jakis czas najlepiej nowa wygeneruj na drugi dzien, tez tak mialem RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - mlodson - 2011-09-28 Herb z napisem Turbina Bałakowo kolory biało, czarno ,czerwone z reszta zostawia wolna rękę :> RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - KiKi - 2011-10-05 1) Logo 2) zolty-bialy-zielony 3) obojetnie jaki ksztalt(niech poniesie Cie fantazja ![]() ![]() RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - mika1688 - 2011-10-05 To i ja się ustawię w kolejkę ![]() 1) Logo 2) biało-niebieska 3) KS Zato Leszno - mile widziany ten napis ![]() RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - Cz-Racing - 2011-10-13 Witam to i ja sie zgłosze a) Logo b) Zółto-Niebieska c) grafike(wybierz co bedziesz uważał za najlepsze),napis Stal.Gorzów RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - mox - 2011-10-13 witam serdecznie, mam wielka prosbe ! chodzi o logo ... Herb miasta OSTROW WLKP na tle - bialo czerwonych pasow ( Ostrovia ) z napisem u gory "Speedy Sid" a na dole napis " Lee Team" . Wielkie dzieki , pozdrawiam!!!!!! RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - L_uckas - 2011-10-17 Witam! Mam prosbe w sprawir loga! - logo czarno-czerwone -koziolek z herbu lubelskiego zespolu Tz lublin - i napis na logu TŻ Lubelski Węgiel Lublin Z gory dziekuje RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - Jumper7777 - 2011-10-18 Witam mam prozbe o logo logo-Zółto-czerwone-czarne wilk mógłby być z bajki wilk i zając i napis Wilki Korczyna Byłbym bardzo wdzięczny RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - becik - 2011-10-19 Witam! Byłbym wdzięczny jak zrobiłbyś logo dla mojego klubu. Kolory - Zielono - żółty Z bykiem lub orłem można do tego dodać napis, Polonia Siemowo w zależności z tym jak wyglądałby ale to już zostawiam Tobie. Z góry dzięki.. RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - mendzel - 2011-10-21 Polmo 1.2 mendzel prosiłbym o logo w kolorach żółto biało zielonych myszka miki Falubaz bo to wstyd że jestem w pierwszej lidze a nie posiadam loga bardzo proszę o pomoc RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - dawidst8 - 2011-10-22 a] logo b] czarno biało niebiesko c] obojętnie jaki kształt ale chciał bym w tym logu Janusza Kołodzieja i napis drużyny Zodiak Forever z góry dziękuję i pozdrawiam RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - becik - 2011-10-22 Champion zajmuje się jeszcze grafiką ? RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - ViRa - 2011-10-22 (2011-09-11, 12:27:32)Champion napisał(a): Zaznaczam jednak, że loga nie będą raczej powstawać w ekspresowym tempie z uwagi na to, że dużo pracuję i nie mam czasu by całymi dniami siedzieć przed komputerem i tworzyć grafikę komputerową. RE: Zaprojektuję Twoją grafikę - Virtus - 2011-11-01 a) logo (herb) b) raczej kolory ciemne. c) Napis: Ułańskie Leszczyniaki, coś związanego z ułanami czy coś w tym stylu ![]() |