![]() |
Zgłaszanie kont rodzinnych - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konta rodzinne i zgłaszanie transferów (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Zgłaszanie kont rodzinnych (/showthread.php?tid=782) |
RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - payyot - 2012-09-19 Rekiny Rybnik (payyot)- ojciec zks ustroń (bambol)- syn RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Jack21 - 2012-09-30 Solino Inowrocław (MarekAureliusz) - współlokator Czarni Inowrocław (Jack21) - Ja ![]() RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Magda - 2012-10-11 Tarnowskie Jaskółki (Magda) - ja WRZ (mundek) - mój chłopak, który czasami się loguje ode mnie z domu KC Serwis (Czacza) - chłopak siostry, też czasami się loguje ode mnie z domu Mieszkam w Tarnowie, ale studiuję w Krakowie i z krakowskiego IP loguję się na swoje i czasami na konto chłopaka(jak nie ma jak ustawić składu) czyli WRZ (mundek) oprócz tego i WRZ (mundek) i KC Serwis (Czacza) logują się od siebie z domów. Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłam i nie będzie już problemów. Mam to zgłosić jeszcze w temacie 'logowań z innych komputerów telefonów' ? RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - sothis - 2012-10-11 Nie Magdo tutaj wystarczy ![]() RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Robert1977 - 2012-10-14 Polonia Świnoujście (Robert1977) - ojciec Leopardy (Guzik2011) - syn Pozdrawiam serdecznie!!! Zaznaczam, że będziemy korzystać z tego samego łącza internetowego - co chyba jest logiczne... :-) RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - tomek42 - 2012-10-15 Suchyzach ( canterbury birmingham ) ja Hania123 ( stał Toruń ) Zona RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - byki pawowice - 2012-11-05 leszczyńskie byki pawłowice (junak1) ja troja pawłowice (franc) brat zgłaszam konto rodzinne pozdrawiam ![]() RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Falubaz - 2012-11-06 Nazwa drużyny: KS STARY KISIELIN Użytkownik:Młody78 - Tata Nazwa drużyny : -KSF ZIELONA GÓRA- Użytkownik : Barcelona - Syn RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - jamal69 - 2012-11-16 StalGorzów - dolar (Kuzynostwo) Siła Czarnego Gryfa - jamaldon1 (Kuzynostwo) RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Rafiii12345 - 2012-11-18 1. KS Gniezno ( Rafiii12345 ) - ja( brat ) 2. Adex Gniezno ( Bangee ) - brat RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Matis - 2012-12-08 1. Fan Club Falubaz (Matis) ja 2. Falubazowe Nicponie (maniek) brat RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - kochamstal1977 - 2012-12-13 1.kochamstalgorzów ojciec 2.stalkróluje syn // odrzucone RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - walenty69 - 2012-12-20 Górnik Row Rybnik (walenty69) - Ojciec KS Ruch Chorzów (kostin8) - Syn RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - Niszczycielski - 2012-12-22 ja oglaszam ze ja wchodze na konto on mojego kolegi ale tez nie zawsze bo on ma jakis problem z przegladarka wiec ja wchodze na jego konto czasami mu sie uda wejsc jezeli mu sie nie da to ja wchodze . jego nik kiba22 (Good Shark Rybnik) RE: Zgłaszanie kont rodzinnych - zefir - 2012-12-28 zgłaszam konto rodzinne Falubazole tofik ojciec KS.Węża zefir corka |