![]() |
Zgłaszanie przekrętów transferowych - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Zgłaszanie przekrętów transferowych (/showthread.php?tid=17) |
RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - swk6 - 2011-05-12 W dodatku zawodnik x, który dla klubów eligowych jest niewiele wart dla klubów nowo powstałych jest dużym wzmocnieniem. RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - Prosper - 2011-05-14 Rainer Jaworski - Stal Gorzów - KS Apator 2011-05-14 936 001 zł Romuald Knap -Stal Gorzów - KS Apator 2011-03-18 832 001 zł Loginy: grzechoo - KS Apator (781) spawn1488 -Stal Gorzów (467) Na razie czysto, ale będę miał ich na oku. Speed RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - damianj002 - 2011-05-19 Leszek Sobota Stal Gorzów - hip hop 1 560 001,00 zł loginy: spawn1488 i dejuk (nowe konto 8 dni dopiero ), ten zawodnik jest wart polowe tego, kto by dawal tyle kasy za takiego zawodnika Faktycznie wygląda to na wałek. Ban na transfery. Speed RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - daehniks1 - 2011-05-21 o i znalazłem ![]() ![]() http://speedway-world.pl/forum/showthread.php?tid=327 a wiec panie Speed ![]() pan Prosper pisze o przekrecie?? to niech sie 2 razy puknie i 3 razy zastanowi poniewaz :ci zawodnicy maja wysokie skile!! (sprawdzcie to sobie) dodatkowo Rainer Jaworski -- to był mój podstawowy zawodnik !!mecze ligowe: 1.Stal Gorzów vs. Byczki Radziejów Rainer Jaworski (2*,0,2*,2*) 6 + 3 http://speedway-world.pl/live.php?id=19601 2.Sprinterzy vs. Stal Gorzów Rainer Jaworski (2*,2*,2*,2*) 8 + 4 jechał normalnie w lidze !! dobre skile juz nie pamietam jakie ale za 900tys??ostry zarobek ![]() ![]() Knap sr. ligowa ponad 13 na mecz!!! http://speedway-world.pl/zobacz.php?id=3356 Jaworski sr ligowa ponad 15 na mecz !!! http://speedway-world.pl/zobacz.php?id=3525 i ty mi za nich bana dajesz?? jezeli ktos ma chociaz troche poczucia udczciwosci to cofnie tego bana!! zawodnicy co w lidze robią ponad 13 i 15 punktów na mecz nie sa warci Rainer Jaworski - Stal Gorzów - KS Apator 2011-05-14 936 001 zł Romuald Knap -Stal Gorzów - KS Apator 2011-03-18 832 001 zł koles kupił bardzo wartosciowych zawodników dla swojego zespołu na nie duze pieniądze !! sprawdz ip i cofnij bana bede pisał do innych adminów aby ocenili ta sytuacje i karali tych co fałszywie oskarzaja innych !!bo tacy panowie jak Prosper (5 postów) oraz damianj002 (30 postów) nie sprawdza co to za zawodnicy sa i jak jezdza w lidze tylko pisza co im sie podoba ! np login spawn1488 istnieje 8 dni?? to chyba zart sprawdz posty w Lidze miast kiedy tam pisałem :awans z 5 ligi do 3 i konto mam 8 dni?? dalej Leszek Sobota Stal Gorzów hip hop 2011-05-19 1 560 001 zł wiesz chociaz jakie miał skile?? sr ok 55 lub ponad nie pamietam juz! nie jest wart 1.5 mln?? licze na udczciwe potraktowanie sprawy i ukaranie w przyszłosci tych co pisza fałszywe oskarzenia nie sprawdzajac tego !! licze na wypowiedzi innych adminów !! co do udczciwosci to przypomne !! sam zgłosiłem transfer (anulowanie go) jak wystapił bład w grze i ktos pupił odemnie zawodnika za 3mln pozatym ostatnio zgłosiłem Stefik4 bład w grze a mogłem siedziec cicho i wiele innych !!pozdrawiam i licze na udczciwe oraz zetelne rozpatrzenie sprawy a nie na odpier.... !! a co do mojego 8 dniowego istnienia to : Data rejestracji: 2010-12-04 17:46:31 http://speedway-world.pl/team.php brak mi dosłownie słów ze ta sprawa została potraktowana na zasadzie 2 napisało to trzeba ukarac !! ci panowie co podali mnie chcieli by miec zawodników co im w lidze robią sr 13 i ponad 15 punktów na mecz ![]() (2011-04-26, 18:18:31)stefik4 napisał(a): Banowaniem od dziś zajmuje się Speed, więc proszę aktywnie zgłaszać wałki transferowe no własnie sie zajoł bez sprawdzenia ![]() ![]() ![]() (2011-05-19, 19:48:09)damianj002 napisał(a): Leszek Sobota Stal Gorzów - hip hop 1 560 001,00 zł wart połowe tego ![]() ![]() ![]() ![]() za wyzony?? chłopie zobacz ile oni robią punktów w lidze ![]() w sumie to mi to fruwa !! jak ma tak wygladac ocena oszustw w SW !! rób co chcesz ban na 1 mc za zawodników co robią 13 i 15 na mecz bo poszli za 800 i 900 tys ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - damianj002 - 2011-05-21 ten sobota mial w granicach 53-54 skille o ile pamietam, takich zawodninikow za 300 -500 tysiecy mozna kupicmmax 800 000, a co do rainera jaworskiego wczoraj jezdzilem przeciwko ks apator (jaworski 4 pkt ) i wygralem 72:18 (jestem w 4 lidze ) wiec ten jaworski to zadna rewelacja i komplety robi na botach, mi to tez na przekrety wygladalo, miesiac kary ci nie zaszkodzi, a co do zawodnikow to na biezaca sledze liste transferowa i wiem jak kto jezdzi i ile jest warty ![]() ![]() RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - Zdunek - 2011-05-21 a moim zdaniem to nie wałek.kupil jak byla wyprzedaz wolnych zawodnikow(przerwa miedzysezonowa) podtrenowal i teraz sprzedaje drozej.moim zdaniem czysto..Teraz podobnie Polmo kupil w przedsprzedazy(wolni zawodnicy) za bardzo mala kwote a sprzedaje drozej.taka jego polityka prowadzenia druzyny RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - Speed - 2011-05-21 Racja zbyt pochopnie to oceniłem. Tylko dlatego ze dejuk gra 8 dni i kupił za tak wielką kwote. To zaważyłą na moją decyzje. Łatwo takie coś wykombinować- powiedzieć kumplowai żeby założył konto o innej nazwie, pograć troche i kupić a potem zostawić grę. Faktycznie Sobota to dobry zawodnik. Sprawdzałem, fakt po IP nie ma powiązań i długo zastanawiałem się co zrobić i dałem taką decyzje. Teraz tak, jeśli dejuk będzie grał aktywnie uwierze ze to nie przekręt. A na razie napisałem do stefika o zniesienie bana na transfery, bo ja nie mam takiej opcji. RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - Prosper - 2011-05-21 Tylko dziwne że przez 2 miesiące cena wzrasta niesamowicie w górę Fakt talent ok ale 24 letni zawodnik to nie junior Archiwum transferów zawodnika #. Imię i nazwisko Przeszedł z: Do: Data: Kwota: 1. Leszek Sobota Promień Żary 2010-12-04 1 zł 2. Leszek Sobota Promień Żary Wybrzeze Gda 2011-01-09 3 zł 3. Leszek Sobota Wybrzeze Gda Stal Gorzów 2011-03-18 13 784 zł 4. Leszek Sobota Stal Gorzów hip hop 2011-05-19 1 560 001 zł A założyć konto z innego IP to nie problem Ban należy się jak nic za zawyżony transfer Ale cóż promujmy oszustwa Od razu napisze że moi zawodnicy będą sprzedawani za 2 melony i też powiązań IP nie będzie ;0 Jak wszyscy to wszyscy ![]() Nie dajemy banów żeby statystyki utrzymać w liczebności graczy RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - specjal2009 - 2011-05-21 Wcale taki dobry ten SObota nie jest mialem go i z tego co pamietam to sile mial 60 a reszta skilli slaba, na pewno nie jest warty takiej ceny. nawet xp ma niskie... RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - kamykov - 2011-05-22 Nie czepiajcie się♦ chłopa bo on zawodników wystawia non-stop za takie ceny a że ktoś kupił to ok. Ja kupiłem grajka za 5 zeta a po miesiącu sprzedałem po 260tyś i to nie znaczy od razu że był wałek. RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - Zdunek - 2011-05-22 ja podobnie kupilem tanio a kasa leci jesli sie go sprzeda.taki nowy menedzer ma przeciez banke na starcie i moze sie zadluzyc a jak zobaczy takiego typa z takimi skillami i porowna u siebie gdzie srednia jest zblizona do 50 to dlugo sie nie zastanawia i kupuje. tu tez moze dzialac poczta....Mozliwe ze rozsylal wiadomosci o swoich zawodnikach i ktos akurat sie zainteresowal.zobaczcie na moje transfery za ile ja kupilem a za ile sprzedaje. RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - daehniks1 - 2011-05-24 sobota miał 52-53 hehe kiedys napewno przed skokami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdunek prawda jest taka ze min ty i paru innych graczy co gra w miare aktywnie nie tylko na weekendy widziało ze non stop wystawiamy (ciagle ci sami gracze) zawodników a sobota był chyba na LT ponad 2mc ciągle wystawiany ![]() ![]() góralski-sr 53.8 talent 4 19 lat !! i on sie do składu nie miesci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ten typek co pisał ze jaworski i knap robią po 4 punkty jest jeszcze bardziej wiarygodny taka gwiazdeczka ale chyba por..... oto link http://speedway-world.pl/live.php?id=20710 knap 14+1 jaworski 15 hehe typ pisze ze robią na botach ogarnij sie i nie rób z siebie posmiewiska ![]() ![]() ![]() dobra dla mnie temat jest zamkniety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - daehniks1 - 2011-06-04 to co z tym banem??!! bo widze ze kazdy na to gdzies .. a nie moge zawodników kupowac !! rozumie ze ban za pomyłke podtrzymany?? czy jak ?? zawodnicy co robia po 14 punktów we 2 nie sa warci 1.7 mln spoko pzdr RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - Prosper - 2011-06-11 (2011-05-19, 19:48:09)damianj002 napisał(a): Leszek Sobota Stal Gorzów - hip hop 1 560 001,00 zł Coś jakoś dziwne bo koleś dejku nagle przestał grać Ostatnio widziany: 2011-05-28 10:23:12 Jaromir Niedzielański z daehniks1 Gorzów wlkp do StaleczkaGorzowWlkp 2011-06-07 936 001 zł Użytkownik: daehniks1 Użytkownik: mlody211086 Ten co dużo krzyczy widać opanował robienie dobrze w balona naszych GO A nie problem jest mieć kilka drużyn z innych IP Może ktoś w końcu kompetentny zajmie się sprawdzaniem wałków I jak nie pójdą bany za IP to za zawyżone transfery Bo obecny nasz Go to jakiś amator z koleżeństwa niestety RE: Zgłaszanie przekrętów transferowych - kamykov - 2011-06-12 ale teraz naprawdę wałek padł (daehniksa)szczególnie że na liście byli obcokrajowcy a koleś ni skąd ni z owąd wali polaka od razu za bańkę i już nie wierzę w to że w grze jest tylu głupców co kupują zawodników za bańkę i tylko od niego |