![]() |
Ograniczenia na LT. - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Ograniczenia na LT. (/showthread.php?tid=235) |
Ograniczenia na LT. - tomecki - 2011-02-14 Witam! Krotko zwięźle i na temat: Proponuję ograniczyć (powiedzmy do pięciu na dobę) liczbe zawodników wystawianych przez klub na listę transferową. Pewnie nie tylko mnie przy przeglądaniu listy drażni kilkunastu cienasów wystawionych przez jeden klub, z których może jeden jest godny zainteresowania. Dziekuję za uwage. RE: Ograniczenia na LT. - swk6 - 2011-02-15 Drazni Cie kilkuastu wystawionych cieniasow z jednego klubu- rozwiazanie jest proste nie kupuj ich poprostu po co od razu zmieniac cala lt bo jednemu sie nie podoba ilosc zawodnikow wystawianych. RE: Ograniczenia na LT. - Zdunek - 2011-02-15 a od czego jest "przeszukiwanie listy transferowej"(po prawej na górze) się pytam...skoro chcesz jakiegoś dobrego zawodnika to sobie posortuj wg kilku kryteriów i masz samych zawodników z górnej półki....Moim zdaniem to Ci rozwiąże temat... RE: Ograniczenia na LT. - kamykov - 2011-02-16 Chłopaki po co tak ostro ? Chłopak dał propozycje i chyba wypadało ją przedyskutować a nie od razu ją do kosza. Wiem że dużo ze starszych graczy nakupowało sobie dużą ilość zawodników i teraz próbują się ich pozbyć. Uważam że propozycja jest dobra by w ciągu doby ograniczyć wystawianie na LT do 5 zawodników(od przyszłego sezonu), zawsze można wystawić 5 w pon., 5 we wt.,5 w śr. itd... A dla początkującego gracza LT by wydawała się bardziej klarowna. To tylko moje zdanie. RE: Ograniczenia na LT. - swk6 - 2011-02-16 Jak ostro? poprostu mamy inne zdanie, ktore zreszta poparlismy argumentami to chyba roznica z ostrym traktowaniem i umieszczaniem tematu w koszu. RE: Ograniczenia na LT. - Simonen - 2011-02-16 swk, ale dlaczego mówisz, że jednemu... mi też się to nie podoba, bo jak to ma być gra przybliżona chociaż do rzeczywistości, to to co robił Falubaz to jest lekkie przegięcie. ![]() RE: Ograniczenia na LT. - swk6 - 2011-02-16 Co jednemu? ja z Zdunkiem mamy prawo miec inne zdanie na ten temat. Jeslio chcemy isc w strone reala to lt jest niepotrzebna bo tam wlasciwie nie ma wystawiania zawodnikow, podpisuje sie z tymi, ktorzy nie maja kontraktu. RE: Ograniczenia na LT. - Simonen - 2011-02-17 Przeczytaj swój pierwszy post, a potem możemy rozmawiać ![]() RE: Ograniczenia na LT. - swk6 - 2011-02-17 W czasie gdy pisalem tamtego posta, nikt nie poprail propozycji wiec mialem pelne prawo tak napisac. RE: Ograniczenia na LT. - daehniks1 - 2011-02-18 jeżeli chcecie mieć zbliżonego SW do reala to zróbcie transfery na 2 tygodnie przed ukończeniem sezonu podczas przerwy oraz 2 tygodnie po rozpoczęciu ![]() ![]() ![]() ![]() przy małej ilości ludzi online tylko wysokie ceny ![]() ![]() RE: Ograniczenia na LT. - Krychu710 - 2011-02-20 Popieram daehniks z tym okienkiem transferowym. Sadze ze to lepszy pomysł niż całoroczne transfery. |