![]() |
Nowy silnik - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Nowy silnik (/showthread.php?tid=3237) |
Nowy silnik - Jack21 - 2012-12-12 Nie wydaje wam się że sprawa z tym nowym silnikiem poszła za daleko, prawie w każdym meczu mam taśmę a dziś to już się załamałem zawodnik ze startem 70 i xp 28 łapie taśmę to chyba lekkie przegięcie.... przecież nawet w realu tak często się nie zdarzają taśmy..... co sądzicie? RE: Nowy silnik - Marek79 - 2012-12-12 Niestety zawsze po jakichkolwiek zmianach jest paru niezadowolonych... Jak dla mnie jest super. A może sprzęgło spalił? ![]() RE: Nowy silnik - MarekAureliusz - 2012-12-12 Też mi się wydaje że tych taśm jest za dużo. Defektów i konuzji może i faktycznie powinno być więcej niż było wcześniej, ale ilość taśm jaka jest teraz to jakiś absurd. RE: Nowy silnik - misiek_kssg - 2012-12-12 kiedyś wystarczyło 55 startu i 23 xp, by uniknąć "taśmy". aktualnie potrzebny jest start na 100 i 50 xp ! to jest delikatnie ujmując... zbyt wygórowane. RE: Nowy silnik - trojan - 2012-12-12 "taśmy " były i będą jak dla mnie ok . RE: Nowy silnik - Jack21 - 2012-12-12 (2012-12-12, 20:52:09)misiek_kssg napisał(a): kiedyś wystarczyło 55 startu i 23 xp, by uniknąć "taśmy". Wygórowane to mało powiedziane, to jest mega przesadzone jak dla mnie... RE: Nowy silnik - szuwarek - 2012-12-14 Chyba chłopaki mają rację, bo od czasu gdy wprowadzono nowy silnik, tylko w jednym meczu (licząc sparingi, czwórmecze i ligę) nie było jakiejś taśmy. Toż to prawie norma jak na mecz. Gdy ma to przeciwnik to się cieszymy w duchu ale jak nas dotknie to już nie jest tak fajnie. Wydaje się mi osobiście, że jest tego trochę za dużo. Niech będą taśmy ale trochę rzadziej. RE: Nowy silnik - Jack21 - 2012-12-14 Dokładnie, taśma co mecz to zdecydowanie za często! RE: Nowy silnik - Teves - 2012-12-14 no taśm jest troszke za dużo, dziś w czwórmeczu mój najlepszy zawodnik z dobrymi skillami miał 2 taśmy na 5 startów, zdeko przesada... RE: Nowy silnik - szuwarek - 2012-12-15 (2012-12-14, 21:42:27)Teves napisał(a): no taśm jest troszke za dużo, dziś w czwórmeczu mój najlepszy zawodnik z dobrymi skillami miał 2 taśmy na 5 startów, zdeko przesada... Teves musimy jakoś zacząć pisać do Stefika aby zdeczko zmodyfikował silnik i zmniejszył liczbę taśm, nie tylko my jesteśmy tego zdania. Proponuję aby temat wrzucić do propozycji i poddać go ogólnej dyskusji. RE: Nowy silnik - GM_Kuba - 2012-12-15 W silniku biegowym 4meczy byl jeszcze stary współczynnik. Poprawiłem go na taki sam jak w meczach czyli 2 razy rzadziej będą. RE: Nowy silnik - Jack21 - 2012-12-16 ale 2 razy rzadziej w ogóle czy tylko w 4meczach? RE: Nowy silnik - GM_Kuba - 2012-12-16 w mecZach juz bylo poprawione, zmieniłem w 4meczach. RE: Nowy silnik - Jack21 - 2012-12-16 to dlatego dziś nie miałem taśmy ![]() ![]() RE: Nowy silnik - ADM_Henrik - 2012-12-18 Została zmieniony jeszcze raz współczynnik występowania taśm w meczach i czwórmeczach. Taśmy teraz będą dwukrotnie mniej występować jak to miało miejsce do dzisiaj. |