![]() |
Egzamin Juniorów - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Egzamin Juniorów (/showthread.php?tid=4380) |
Egzamin Juniorów - Hyziu - 2013-04-11 Zgłaszam jako błąd, bo wydaje mi się że jest to błędem. Nowa szkółka weszła w życie dwa sezony temu, jacy juniorzy do niej przychodzą nie muszę chyba wspominać bo każdy wie, jednak nie o tym. Zmartwił mnie dziś fakt, jak rano zobaczyłem że junior z nowej szkółki który nie grzeszy średnią (obecnie posiada 47) nie zdał wczorajszego egzaminu. Ja się pytam czy ostał obniżony próg zdawalności egzaminu dla nowej szkółki ?? Niestety ale już nie będą ze szkółki wychodzić boty ze śr. powyżej 60. Mniemam że nagminnie szkółkę będą opuszczać zawodnicy ze śr. w okolicach 50 i oni pewnie też by wczorajszy egzamin oblali. Zatem domagam się obniżenia progu zdawalności w szkółce i ponownego egzaminu do soboty ![]() RE: Egzamin Juniorów - daehniks1 - 2013-04-11 tez jestem za obnizeniem progu !!! hyziu to jakos inaczej jest liczone ( zdawalnosc ) chyba losowo !! bo u mnie zdało 2 na 3 zawodników zdali : Szymon Troszok 47.8 Wladimir Bulygin 45.6 a nie zdał Ian Sanchez 45.36 RE: Egzamin Juniorów - Marex87 - 2013-04-11 Próg jest chyba obniżony bo mój junior że średnią 47 zdał egzamin. Ale tak jak mówisz w obecnej szkółce zdawalność takich juniorów powinna być normą. Ciekaw jestem jak to jest u innych... RE: Egzamin Juniorów - Hyziu - 2013-04-11 Możliwe że losowo, ale patrząc na to co mam w szkółce i będzie się szkoliło już 3 sezon by w kolejnym podejść do egzaminu to śr. będzie podobnie czyli ok 47-48 więc nie ma innej opcji jak jeszcze obniżyć próg, bo szkolenie przestanie się opłacać całkowicie. RE: Egzamin Juniorów - gepek - 2013-04-11 u mnie junior ze śr 48 nie zdal RE: Egzamin Juniorów - Vinyll - 2013-04-11 Jest jeszcze kłopot ze sprawnością , dlaczego juniorzy ze szkółki wychodzą ze sprawnością około 60 , przecież to bez sensu rozumiem 80 , ale 60 to przegięcie. RE: Egzamin Juniorów - GM_Kuba - 2013-04-11 Próg zdawalności jest ustawiony na losowo 46-49. RE: Egzamin Juniorów - gepek - 2013-04-12 to chyba troche za wysoki ten prog biorac pod uwage jacy zawodnicy wychodza ze szkolki. RE: Egzamin Juniorów - szuwarek - 2013-04-14 Zgadzam sie, ze prog 46-49 jest za wysoki i chyba nie rozni sie od tego jaki byl dotychczas. Moj junior ze srednia ponad 45 takze nie zdal egzaminu. Co tu jest nie tak. Przychylam sie do glosu Hyzia aby zmienic prog w dol i powtorzyc ponownie ostatni egzamin. Przecietny gracz nie ma juz w szkolce lepszych zawodnikow i oczekuje, ze Ci, ktorzy sa obecnie o takich a nie innych parametrach, jesli np. trenuja z 2 sezony dadza rade zdac egzamin na licencje, bo to faktycznie zaczyna sie robic bez sensu. Tak samo jak wspomina Vinyll, ze wyjscie ze szkolki ze srednia 60. Poddalbym temat szerszej dyskusji. RE: Egzamin Juniorów - pietrek - 2013-04-15 noo ta forma 16 latkow to tez parodia jakas ![]() RE: Egzamin Juniorów - kamykov - 2013-04-17 (2013-04-15, 16:35:55)pietrek napisał(a): noo ta forma 16 latkow to tez parodia jakas Co do sprawności to nie przesadzajmy, wątpie by wyszedł 16 latek ktory byłby wstanie od razu występować jako junior i trzaskać jakieś pkt. , nie można mieć wszystkiego na talerzu. Odnośnie średniej skilla to stefik chyba chce nam oszczędzić obraz nędzy i rozpaczy młodych rajderów. |