![]() |
Pytania i pogaduchy o DM 5 i GP 5 Ligi - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Pytania i pogaduchy o DM 5 i GP 5 Ligi (/showthread.php?tid=5832) Strony:
1
2
|
Pytania i pogaduchy o DM 5 i GP 5 Ligi - betard - 2015-11-19 W tym watku zadajemy pytania i komentujemy rozgrywki Dm i Gp 5 Ligi ![]() RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - gandi - 2015-11-22 Jak na razie nie dostałem zapro od leszna a kotłownia się nie loguje RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - FireMan - 2015-11-22 Obowiązek wysłania jest na obu Sam to zaproponowałem i chyba to wprowadzono Obaj maja obowiązek właśnie dlatego zeby nie było sytuacji ze ktos ci zapki nie wysłał i masz pretensje . Równie dobrze sam możesz wysłać Dla organizator liczy sie zeby był link albo informacja o meczu kiedy sie odbędzie Betard za ciebie robotę odwalam ![]() I za kropka tez RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - taxi1981 - 2015-11-22 Mam zajęty termin 25.11 Sternik Kotłowni nie loguje się i nie mam jak zaproponować zmiany terminu. Co mam zrobić? Ewentualnie wpiszcie mi porażkę walkowerem. RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - gandi - 2015-11-22 Trochę bezsensu to jeżeli Leszno jako gospodaż nie wyśle mi zapka to będzie jego wina nie moja a jeżeli chodzi o kolejke to dziwnie by to wyglądało Niedobczyce vs. Leszno rewanż Niedobczyce vs. Leszno : P bo na pewno on miałby szanse się zrewanżować. Ale no trudno to jest gra hehe ale żeby nie było że wszystkie kolejki będę jechał u siebie.. noo prawie hehe ![]() RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - FireMan - 2015-11-22 10. Osobą odpowiedzialną za wysłanie zaproszenia jak i opublikowanie linku na forum jest zarówno gospodarz danego meczu jak i gość Zapki i link na forum należy zamieścić najpóźniej do poniedziałku do godz. 20 Mecz może się odbyć w innym terminie ale trzeba o tym poinformować organizatorów i rywala. Czytać regulaminy !!! Co prawda sam ich nie czytam ale mi wolno bo akurat ten regulamin to ja pisałem sezon temu ![]() Taxi jesli on sie nie loguje to nie dostaniesz WO bo chcesz mecz jechac w innym terminie i informujesz organizatorów o tym fakcie wo to on dostanie RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - taxi1981 - 2015-11-22 (2015-11-22, 16:44:21)gandi napisał(a): Trochę bezsensu to jeżeli Leszno jako gospodaż nie wyśle mi zapka to będzie jego wina nie moja a jeżeli chodzi o kolejke to dziwnie by to wyglądało Niedobczyce vs. Leszno rewanż Niedobczyce vs. Leszno : P bo na pewno on miałby szanse się zrewanżować. Ale no trudno to jest gra hehe ale żeby nie było że wszystkie kolejki będę jechał u siebie.. noo prawie hehe zapkę możesz wysłać Ty ale jako gospodarza wybierz przeciwnika czyli wybierasz wyjazd-to nie stanowi problemu XXX46 wolę mieć WO niż bujać się z szukaniem terminu z drużyną praktycznie nie aktywną. RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - FireMan - 2015-11-22 On dostanie Wo bo ty chcesz ten mecz pojechać a on jak widać nie To z jakiej racji ty miałbyś dostać WO RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - gandi - 2015-11-22 Próbowałem wysłać zapro ale on ma mecz w tym dniu a wolny termin ma od 1.12 czyli co z tym fantem zrobimy ? Mamy jechać 1 kolejkę gdy się zaczyna 2 kolejka? Mnie to trochę na rękę bo z Kotłownią mecz nie dojdzie do skutku więc można by było zorganizować mecz z Lesznem bo tak to bym miał "wolne" i tu moja propozycja do organizatorów RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - kropek81 - 2015-11-22 Jeżeli Kotłownia się rozpadnie ;P to beda WO dla jego przeciwników badz te druzyny beba miec pauze ! Jezeli ktos ma zajety termin ale druzyny sie dogadaja i daja znac na forum lub na PW mecz bedzie zaliczony ! Prosze uwaznie przeczytac regulamin ![]() RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - kropek81 - 2015-11-22 gandi jezeli sie dogadasz z Lesznem to mozecie odjechac 1 kolejke w przyszłym tygodniu i tez bedzie dobrze ![]() ![]() Narazie mam tylko 1 linka do meczy jutro upływa czas ![]() RE: Drużynowe Mistrzostwa 5 ligi - gandi - 2015-11-23 Będę dziś z nim rozmawiać RE: Pytania i pogaduchy o DM 5 i GP 5 Ligi - kropek81 - 2015-11-25 Przegląd 1 kolejki : Kotłownia-Częstochowa brak linku oraz powiadomienia o ewentualnej zmianie daty !!! Wilczyce-Łódz brak linku oraz powiadomienia o ewentualnej zmianie terminu !!! Leszno-Niedobczyce wiem o problemach dajcie znac co dalej jak najszybciej !!! Bo będą WO ![]() RE: Pytania i pogaduchy o DM 5 i GP 5 Ligi - gandi - 2015-11-25 pisałem już z betardem ![]() ![]() ![]() RE: Pytania i pogaduchy o DM 5 i GP 5 Ligi - kropek81 - 2015-11-25 jako organizatorzy i tak robimy duzo bo 1. stworzylismy turnieje 2. załatwilismy wam sparingi ( nie musicie szukac rywala) 3. sporządzilismy tabele z datami meczy 4. aktualizujemy wyniki Po waszej stronie pozostaje 1. sprawdzic forum 2. zaprosic przeciwnika 3. wkleic linka Ja i tak w miare mozliwosci pisze do wszystkich z info o meczach i turniejach ale nie zawsze mam czas ![]() Troche wysiłku z waszej strony tez musi byc ![]() ![]() |