![]() |
Godziny meczy ligowych - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Gra (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Propozycje (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Godziny meczy ligowych (/showthread.php?tid=6734) |
Godziny meczy ligowych - kamykov - 2018-08-28 Według nowej rozpiski mecze ligowe będzie można rozgrywać między 9-21. To ja się pytam po kiego grzyba jest na stadionie "oświetlenie" - które kosztuje grube miliony. P.S. "Otrzymujemy wiele informacji na temat zbyt dużej przewidywalności zawodów pozostałych" - to teraz ktoś przesyła informacjie na PW i wszystko jest konultowane prywatnie w zamkniętym gronie? RE: Godziny meczy ligowych - Tofik - 2018-08-28 rozpiska godzinowa to wogle jakaś paranoja żeby rano były tylko czwórmecze a popołudniami sparingi ludzie idą do pracy , szkoły to chyba chcą po powrocie usiąść sobie i pośledzić zawody i zrelaksować sie . dla nic nie znaczących turniejów przewraca sie całą gre . Jakieś jaja poprostu są . Zmiany zmianami ale nie można wszystkiego ogarniać jak jest w SPS bo to całkiem dwie inne gry. Pobieranie sprawności chociażby zawodnikom w tak prestiżowych zawodach jak jest IMSW to tam zawodnicy którzy na pierwszy start stracą 6 sprawności to pozostalym zostanie im buty czyścić RE: Godziny meczy ligowych - GM_Arek - 2018-09-05 kamykov, ty również możesz do mnie napisać pw, że wyniki zawodów, w których nie jest pobierana energia, są zbyt przewidywalne ![]() a to zamknięte grono naprawdę istnieje, składa się na nie: Ja, Kuba i Henrik ![]() a co do oświetlenia: a próbowałeś ustawić mecz na g.22, zanim założyłeś wątek? ![]() Tofik, właśnie ze względu na to, że praktycznie NIKT nie obserwuje tychże zawodów, zostały one przeniesione na godziny poranne. więc nie farmazol tu, że ktoś je śledzi dla relaksu ![]() A porównania do sps tutaj akurat nie rozumiem RE: Godziny meczy ligowych - kamykov - 2018-09-06 (2018-09-05, 10:47:58)GM_Arek napisał(a): a co do oświetlenia: a próbowałeś ustawić mecz na g.22, zanim założyłeś wątek? ??? Nie rozumiem co to ma do rzeczy? Jeśli oświetlenie kosztuje 1 mln czy 2 mln( nie pamiętam) i od nowego sezonu nie będzie można rozgrywać meczy o 22 to chciałbym uzyskać zwrot kosztu budowy, gdyż oświetlenie zbudowałem tylko po to by móc rozegrać czasem mecz o 22. RE: Godziny meczy ligowych - kamykov - 2018-09-06 (2018-09-05, 10:47:58)GM_Arek napisał(a): a to zamknięte grono naprawdę istnieje, składa się na nie: Ja, Kuba i Henrik Nie chciał bym używać politycznych skojarzeń , ale zaczyna mi się wydawać że podążacie niczym obecna partia rządząca ,która wie lepiej co jest graczom potrzebne bez konsultacji społecznych ![]() RE: Godziny meczy ligowych - GM_Arek - 2018-09-12 (2018-09-06, 13:07:24)kamykov napisał(a):(2018-09-05, 10:47:58)GM_Arek napisał(a): a co do oświetlenia: a próbowałeś ustawić mecz na g.22, zanim założyłeś wątek? czyli dalej nie rozumiesz ![]() Nowe godziny spotkań dla poszczególnych zawodów już są wprowadzone, czyli także dla meczów ligowych. I opcja rozgrywania meczów o g.22 (mając światło) nadal istnieje prawda? celowo nie napisaliśmy do g.22, bo znowu ci nie posiadający luxów, co chwilę zakładaliby wątek pt: dlaczego nie mogę jechać o g.22 ![]() |