• Logowanie
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World
  • Home
  • Search
  • Member List
  • Help
    • Logowanie
    Login:
    Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World › Gra › Propozycje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
› nowe nacje

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
nowe nacje
Mariusz70 Offline
Manager
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 10
2017-07-02, 14:45:50
Jestem kompletnie na NIEEE, chociaż moje zdanie jest mało ważne wszak zamieram zakończyć starty Victorii - zależy jednak ta decyzja od wielu rzeczy między innymi atrakcyjności tego managera - obecnie obserwuje rozwój sytuacji.

Wracając do tematu, NIE, czemu nie? a to dla tego że pojawia się w szkółce obcokrajowiec, ja go trenuję, zdaje chłopak egzamin i ja mu jeszcze muszę płacić za dojazdy O.O , za dojazdy z Bydgoszczy do Bydgoszczy !!!! Opanujcie się, chcecie tworzyć Puchar Świata? to proszę by wprowadzono możliwość rozgrywek krajowych.

Wybieram kraj, i ligę w której chcę startować a tam niech się mnożą Ukraińcy, Czesi, Niemcy, Brytyjczycy i inni.

A co Admini z tym zrobią to już inna sprawa, jak zaczną wprowadzać nowe nacje to będzie minus dla gry i szala rezygnacji zacznie się przeważać na aut.
[Obrazek: 36cc2ad44b5d7.jpg]

Szukaj
Odpowiedz
kamykov Offline
Niepoprawny patriota
Liczba postów: 1,709
Liczba wątków: 54
Drużyna: Krzyżacy R3
2017-07-02, 16:57:00
(2017-07-02, 14:45:50)Mariusz70 napisał(a): Jestem kompletnie na NIEEE, chociaż moje zdanie jest mało ważne wszak zamieram zakończyć starty Victorii - zależy jednak ta decyzja od wielu rzeczy między innymi atrakcyjności tego managera - obecnie obserwuje rozwój sytuacji.

Wracając do tematu, NIE, czemu nie? a to dla tego że pojawia się w szkółce obcokrajowiec, ja go trenuję, zdaje chłopak egzamin i ja mu jeszcze muszę płacić za dojazdy O.O , za dojazdy z Bydgoszczy do Bydgoszczy !!!! Opanujcie się, chcecie tworzyć Puchar Świata? to proszę by wprowadzono możliwość rozgrywek krajowych.

Wybieram kraj, i ligę w której chcę startować a tam niech się mnożą Ukraińcy, Czesi, Niemcy, Brytyjczycy i inni.

A co Admini z tym zrobią to już inna sprawa, jak zaczną wprowadzać nowe nacje to będzie minus dla gry i szala rezygnacji zacznie się przeważać na aut.

Jeśli masz wychowanka z Danii to nie płacisz mu dojazdu na zawody. Płacisz tylko wtedy gdy takiego zawodnika kupisz.
Szukaj
Odpowiedz
taxi1981 Offline
Manager
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 11
Drużyna: AFC Ajax Częstochowa
2017-07-02, 16:58:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-07-02, 16:59:43 przez taxi1981.)
Szczerze nacja to taki problem? Przecież "flagi" nie jadą. Mnie to rybka kto ale jak jedzie. A grosze za dojazd obcokrajowca to pikuś
[Obrazek: 10548.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
Mr. Zuma Offline
Tutejszy
Liczba postów: 980
Liczba wątków: 37
Drużyna: DKŻ Unia Dębica
2018-07-29, 15:29:09
jeśli wziąć pod uwagę ewentualne rozpatrzenie turnieju DPŚ to można by wprowadzić faktycznie więcej tych nacji by sam turniej nabrał smaczku

@GM_Kuba - do rozważenia 
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2