2010-12-15, 19:50:43
Witam mam pytanko czy ktos mi moze cos napisac na temat kontuzji? Czy trzeba cos ustawic w treningu zeby zawodnik szybciej wyzdrowiał?
(2010-12-17, 20:26:08)albor napisał(a): A: Ilu max juniorów można mieć w szkółce? (Nigdzie nie zostało to napisane)A. Nieograniczone. Wprowadzić? ---> Propozycje
B: Czy dofinansowanie do szkółki tylko poprawia szanse otrzymania nowego juniora, czy ma też jakiś wpływ na juniorów już będących w szkółce?
C: Jaki wpływ na jazdę zawodnika ma jego sprawność i jak duża to różnica przy rozbieżności rzędu 20% a 80% ?
D: Jaki wpływ ma samopoczucie na jazdę zawodnika i jaka jest różnica w jeździe między samopoczuciem optymalnym a minimalnym?
E: Czy wytrzymałość motocykla (w odróżnieniu od jego stanu) ma wpływ na uzyskiwane na nim czasy?
(2010-12-20, 16:54:37)Piotr36 napisał(a): witam mam pytanko kiedy beda aktywowane druzyny lub dodawane w miejsce nie aktywnych , jestem w 4 lidze 6 klasa i sa tylko dwie druzyny aktywne patrzac na wiekszosc 5-tych lig sa prawie wszystkie aktywowane w mojej lidze nie ma zadniej rywalizacji dzieki