Dziękuję za wstawienie tematu za mnie, nie chcę śmiecić więc nie będę tu się usprawiedliwiał czemu sam tego nie zrobiłem, przedstawię jedynie punkty za implementacją takich zawodów.

. Managerowie grający w turnieje na forum są aktywni więc nie zmieni to ich podejścia do gry
. ułatwi to zakładanie meczy, a właściwie będą one z automatu ustalane więc Manager nie pomyli terminów i nie zamówi przypadkowo spotkania z przypadkowym graczem
. każdy z Managerów ma zapewne szablony składów z opisem więc nie będzie to żaden dodatkowy wysiłek
. Managerowie z grupy "leniwy" będzie miał dostęp do nowych zawodów których nie będzie musiał specjalnie pilnować z terminami, pewnie w takich okolicznościach wybiorą taką opcję
. poprawić trzeba by jeszcze dochody z meczów turniejowych co spowodowałoby zachętę do turieju niż zwykłego sparingu
. ODCIĄŻENIE WIELU GRACZY OD DODATKOWEJ PRACY, WIELIE UKŁANY DLA ICH PRACY, I TYLKO ZE WZGLĘDU ŻE IM SIĘ CHCE TE TURNIEJE ISTNIEJĄ, MAŁE ZAMIESZANIE W ŻYCIU PRYWATNYM I TURNIEJ SIĘ ROZPADA

Tak ja to widzę, wiem że pisanie programu tak by pasowało do regulaminu jest sporym wyzwaniem, jednak można się dogadać by wprowadzić modyfikacje do regulaminu by pracę usprawnić.
[Obrazek: 36cc2ad44b5d7.jpg]