Łohoho poczatek sezonu i już wiecej postów niż w całym porzednim hehe Język Coś się to forum ogólnie rozchulało ostatnio Duży uśmiech

Co do Nas Ekstraligowców, to witam nowe 'twarze' w naszym gronie, mattiego i Eureke. Ciekaw jestem co mogą pokazać. Po 1 meczu Eureka może nie pojechał najlepiej, ale wg mnie to "przyszłosciowa" drużyna, jak ja kiedyś hehe Duży uśmiech I moze jeszcze za pare sezonów sporo namieszać Uśmiech
Ja osobiście chciałbym zdobyć mistrza 3 raz z rzędu (być moze już ostatni), ale zobaczymy jak zawsze jak potocza się nasze El Classico ze Squalem Język Mam nadzieje też że kolejny sezon nie zawale w Pucharze w któreś rundzie i dojde do finału.
Co do typowan na koniec sezonów, moze troche za wcześnie, ale ja to mniej więcej widze tak jak wszyscy Język Czyli Ja i Squall walka o majstra, o 3 miejsce myślę że Hyziu, ale z nim walke stoczyć mogą Kukuczka, sothis i przemofan, choc oni mają 3 zawodników dobrze jeżdzących, więc najlepszy bedzie ten kto będzie miał lepszych juniorów Język Raczej beniaminkowie z Heniem powalczą o baraze no a niestety ukppku po wyprzedażach na koncu :/
To tyle na początek, ciekawy moze być ten sezon po zmianie silnika Duży uśmiech
Powodzenia !