(2014-04-22, 10:31:12)MarekAureliusz napisał(a):
(2014-04-22, 10:11:45)Perez napisał(a): witam! 10maja mam jeszcze wolny termin takze jak cos to moge zorganizowac zawody w ten dzien! do piatku jak cos czekam na odpowiedz. pozdro 600

Ok, ale raczej nie spodziewam się że Zuma będzie robił jakieś problemy, a reszta grup jest już zorganizowana. Więc czekamy na potwierdzenie od Zumy, jeśli nie będzie mógł to się do Ciebie zwrócimy.

Nie wiedziałem, że 2,5 tygodnia przed moją kolejką muszę potwierdzać, że zorganizuję zawody Duży uśmiech
Więc, żeby nie było Język Tak zorganizuję zawody spokojnie, ale mam czas do cytuję "poniedziałku (...) poprzedzającego zawody indywidualne" Uśmiech

A jak już jesteśmy w temacie, nie rozumiem dlaczego organizatorzy już teraz zapraszają za zawody, które planowo są za miesiąc. Przecież uniemożliwiają w ten sposób zrobienie zmian w parach zawodników.
Np. Zawodnik doznaje kontuzji i nie może jechać, no i para ma 0 pkt bo manager nie mógł zrobić zmiany gdyż udział ridera był zaklepany od tygodni.

Może wartało by dodać do regulaminu by kolejna kolejka była organizowana nie wcześniej jak dzień po poprzedniej?

To takie moje refleksje z obserwacji Duży uśmiech