stefik4 konto zostało nie zbanowanie a usuniete na prozbe specjala poniewaz wyszło na jaw ze gra na 2 konta ( zaciera slady) jak juz bo sam mi to napisałesUśmiech dalej jak brat bedzie chciał grac to niech zacznie sobie jak wszyscy od nizszej ligi! mało tego jakby to nie wyszło go specjal grał by na 2 konta dalej pod pretekstem pilnowania konta bratu !!

pozatym:

http://www.speedway-world.pl/forum/showt...hp?tid=451

jest to twoja wypowiedz stefik: " Mozliwe jest granie kogos z Twoje rodziny na drugim koncie, ale jeden gracz powinie miec 1 konto. "

wiec chciałbym aby raz na zawsze było to okreslone i jezeli mozna dla rodziny konto pilnowac to zakładam dla swojej i przypuszczam ze wielu graczy zrobi to samo
brat nie gra a ze kiedys załozył to juz inna bajka ja moge tez napisac ze siostra przyjechała załozyła konto a ja jes pilnuje jak w przyszłym roku bedzie znowu to pogra
dla mnie sprawa jest prosta Uśmiech i czy zostanie ukarany czy nie i tak bedzie dla mnie ok Uśmiech z prostego powodu jak zostanie ukarany bedzie nauczka dla tego tyku oszustw!! jak nie to popilnuje konta rodzinieUśmiech