• Logowanie
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World
  • Home
  • Search
  • Member List
  • Help
    • Logowanie
    Login:
    Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World › Pozostałe › Archiwum v
« Wstecz 1 … 39 40 41 42 43 … 63 Dalej »
› Baraze

Strony (2): 1 2 Dalej »
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Baraze
mlodson Offline
Początkujący
**
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
2011-11-27, 13:06:12
Który zespól jedzie w barażach ?
[Obrazek: 3032.jpg]

Jestem najlepszy i mam to gdzieś !

OKŻ Merida Team
Szukaj
damianj002 Offline
Super Manager
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 20
Drużyna: CKM Włókniarz Częstochowa
2011-11-27, 13:18:52
http://www.speedway-world.pl/i,pomoc-9
[Obrazek: wlokniarz1]
Włókniarz Częstochowa!!!
Szukaj
L_uckas
Gość

2011-11-29, 11:18:56
Czy jezeli wystawilem 3 zawodnikow w turnieju indywidualnym i tego samego dnia wystawilem ich do barazy bedzie to ze soba kolidowalo? Z gory dzieki
matti_1 Offline
Tutejszy
Liczba postów: 1,786
Liczba wątków: 0
Drużyna: Polonia Osielsko
2011-11-29, 12:32:18
Nie pojadą tu i tu Uśmiech
[Obrazek: 1143.jpg]

Strona WWW Szukaj
L_uckas
Gość

2011-11-29, 12:52:39
Gdzies napewno pojada...
matti_1 Offline
Tutejszy
Liczba postów: 1,786
Liczba wątków: 0
Drużyna: Polonia Osielsko
2011-11-29, 16:47:12
Tu i tu w sensie że pojadą i w zawodach indywidualnych i w barażach Uśmiech
[Obrazek: 1143.jpg]

Strona WWW Szukaj
L_uckas
Gość

2011-11-29, 17:00:35
Uff dzieki....
szuwarek Offline
Tutejszy
Moderatorzy globalni
Liczba postów: 2,307
Liczba wątków: 156
Drużyna: Gryf Szczecin
2012-03-15, 09:31:28
witam,
jestem swiezym graczem i zastanawiam sie nad sensem ograniczenia w regulaminie mowiacym o tym, ze 1 gracz nie moze miec wiecej kont. Wydaje sie, ze to ma sens pod warunkiem, ze obie sa akurat w jednej grupie. Poza tym nie widze mozliwosci oszukiwania w grze. Byc moze sie myle, wiec prosze o oswiecenie mnie. Mowi sie na forum, ze moga byc przekrety z zakupami, wiec pytam sie w jaki sposob, skoro zawodnik jest sprzedawany/kupowany na drodze licytacji a nie wskazania poza nia z klubu do klubu. Prosze o edukacje w tym wzgledzie, bo przyznam nie rozumiem tego.
pozdrawiam wszystkich
Szukaj
Zielony815 Offline
Super Manager
Liczba postów: 307
Liczba wątków: 12
Drużyna: ZieloniGniezno
2012-03-15, 09:54:28
Chodzi o wykupowanie sobie słabych zawodników z drużyny przez ewentualnie drugie swoje konto, aby pozbyć się obciążenia na początku gry spowodowanego wymaganiem płatności słabym zawodnikom, u których czekamy, aż im się kontrakt skończy. Dodatkowo Z drugiego konta można sobie wykupywać zawodników za horrendalne sumy i w ten sposób nie ma licytacji, a jest jedna oferta, gdzie nikt inny się nie skusi na zawodnika ze średnią 50 za dajmy na to 700k.
Pozdrawiam, Marcin.

Szukaj
ukppku Offline
Super Manager
Liczba postów: 685
Liczba wątków: 4
2012-03-15, 10:06:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-15, 10:07:08 przez ukppku.)
Dziwne że tego nie zauważasz...
Jaki problem jest zrobić sobie kilkanaście kont i nastawić się na imperium 1 klubu? Oczko
To proste.... Wystawiasz jakiegoś słabego zawodnika i sam kupujesz go (innym klubem) przepłacając kilkakrotnie. I tak ciągle ---> kupujesz jakiegoś słabego zawodnika z LT, po 2 tygodniach wystawiasz i znowu jeszcze innym klubem płacisz za niego kolejne miliony...
Oczywiście wiąże się to z tym że co 2tygodnie będziesz usuwał kolejne zespoły bo nie będa miały nic na koncie i jednocześnie rejestrował kolejnych kilka drużyn żeby znowu mieć pieniądze aby wzbogacić ten 1 klub...
Więc Twój argument o tym że zawodnik idzie drogą licytacji jest dość dziwny? ;>
Jaki sens miałaby wtedy ta gra? ;> Co wspólnego z managerem? Uśmiech

Drugie stwierdzenia też jest dziwne. mówisz że ma to sens jeśli nie będą w 1 grupie Uśmiech
Ok, jeśli zakładasz drużyny to może i wylądują po różnych grupach w 6 lidze ale co jeśli za kilka sezonów będą awanse? Jak sobie wyobrażasz jazdę w 1 czy 2 lidze? System ma porozdzielać te drużyny za każdym razem żeby tylko się nie spotkały w jednej grupie czy jak? a W e-lidze? awansuje tylko jedna bo druga jest założona przez tego samego gracza? Uśmiech

Mam nadzieję że trochę rozjaśniłem sytuacje Uśmiech
W każdym razie nie poddawaj się i próbuj stworzyć silną drużynę..... ale tylko jedną! Język
Szukaj
szuwarek Offline
Tutejszy
Moderatorzy globalni
2012-03-15, 14:09:57
(2012-03-15, 10:06:05)ukppku napisał(a): Dziwne że tego nie zauważasz...
Jaki problem jest zrobić sobie kilkanaście kont i nastawić się na imperium 1 klubu? Oczko
To proste.... Wystawiasz jakiegoś słabego zawodnika i sam kupujesz go (innym klubem) przepłacając kilkakrotnie. I tak ciągle ---> kupujesz jakiegoś słabego zawodnika z LT, po 2 tygodniach wystawiasz i znowu jeszcze innym klubem płacisz za niego kolejne miliony...
Oczywiście wiąże się to z tym że co 2tygodnie będziesz usuwał kolejne zespoły bo nie będa miały nic na koncie i jednocześnie rejestrował kolejnych kilka drużyn żeby znowu mieć pieniądze aby wzbogacić ten 1 klub...
Więc Twój argument o tym że zawodnik idzie drogą licytacji jest dość dziwny? ;>
Jaki sens miałaby wtedy ta gra? ;> Co wspólnego z managerem? Uśmiech

Drugie stwierdzenia też jest dziwne. mówisz że ma to sens jeśli nie będą w 1 grupie Uśmiech
Ok, jeśli zakładasz drużyny to może i wylądują po różnych grupach w 6 lidze ale co jeśli za kilka sezonów będą awanse? Jak sobie wyobrażasz jazdę w 1 czy 2 lidze? System ma porozdzielać te drużyny za każdym razem żeby tylko się nie spotkały w jednej grupie czy jak? a W e-lidze? awansuje tylko jedna bo druga jest założona przez tego samego gracza? Uśmiech

Mam nadzieję że trochę rozjaśniłem sytuacje Uśmiech
W każdym razie nie poddawaj się i próbuj stworzyć silną drużynę..... ale tylko jedną! Język

Jak to czytam, faktycznie widze mozliwosci kombinowania. Problemem u mnie bylo to dojrzec gdyz po pierwsze gram pierwszy sezon a po drugie nie nastawialem sie na oszukiwanie, stad moje zapytania. Jestem ofiara regulaminu, gdyz gralem na 2 kontach (mojego brata, ktory zrezygnowal z gry). Chcialem poznac zasady i myki, szlo mi calkiem dobrze i zajmowalem czolowe pozycje obu druzyn. Wczoraj BAN pozostal niedosyt pewien.
Szukaj
Teves Offline
Tutejszy
Liczba postów: 1,849
Liczba wątków: 30
Drużyna: Anioły UNIBAX
2012-03-15, 19:30:10
piszecie o takich przekrętach, a jak wiadomo nie dochodzi już do takowych, ponieważ za dużo osób pilnuje listy transferowej, żeby nie dochodziło do wałków, tym bardziej tak bardzo podejrzanych.
[Obrazek: 15124,Bez%20nazwy%201.png]
Strona WWW Szukaj
Zielony815 Offline
Super Manager
Liczba postów: 307
Liczba wątków: 12
Drużyna: ZieloniGniezno
2012-03-16, 10:01:16
Teves, ale jeśli już ktoś próbuje, to bany się sypią. Więc lepiej poinformować nowego gracza o tym, czego nie wolno. Tym bardziej, jak mówi, że dostał bana Uśmiech
Pozdrawiam, Marcin.

Szukaj
szuwarek Offline
Tutejszy
Moderatorzy globalni
2012-03-17, 22:20:28
Owszem dostalem bana, ale mimo wszystko uwazam, ze Brylant to nieciekawy typek, jest strasznie zarozumialy pewy i siebie, byl niezbyt mily, a to zle o nim swiadczy, w koncu nie trafil na oszusta, ale jak zwykle mawiaja regulaminy wszelkiej masci, admin ma zawsze racje
Szukaj
brylant Offline
Manager
Liczba postów: 118
Liczba wątków: 6
2012-03-17, 23:17:38
Nie wdaję się w polemiki, a już na pewno nie na forum, ale tutaj zrobię wyjątek. Po pierwsze nie wciskaj kitu, że to było konto Twojego brata. Założyłeś w sumie 4 konta z czego jedno sobie zostawiłeś, 2 zostały zablokowane na samym początku, a o czwartym zapomniałem z czego skrzętnie skorzystałeś i grałeś na dwie ekipy przez 2 miesiące. Po drugie możliwość posiadania tylko jednej drużyny w grze to nie mój pomysł, ale skoro taka jest wola Stefika, to do tego się stosuję.
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): 1 2 Dalej »
Wątek zamknięty