• Logowanie
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World
  • Home
  • Search
  • Member List
  • Help
    • Logowanie
    Login:
    Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World › Turnieje › Elite League Juniorów › Archiwum Elite League Juniorów › ELJ - 10 edycja

Strony (2): « Wstecz 1 2
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
ELJ - 10 edycja
FireMan Offline
*** OGIEŃ ***
Liczba postów: 706
Liczba wątków: 47
Drużyna: GSE Tarnów
2019-01-05, 17:46:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-01-05, 17:46:26 przez FireMan.)
Na zakończenie działalności turnieju, chciałbym wszystkich uczestników zaprosić do zapisów do Pucharu Juniorów.
Turniej tak jak ELJ daje mozliwosc sie rozwijac, jest najłduzej istniejącym turniejem juniorskim w formie sparingów na rynku i moim zdaniem najbardziej wartościowym dla sprawdzenia swoich możliwości, osobiście go polecam bo spędziłem w tym turnieju kilka sezonów i warto się tam jest sprawdzić.
Zamieszczam link do zapisów i życze powodzenia zarówno w grze jak i w życiu dla wszystkich uczestników.

http://www.speedway-world.pl/forum/showt...n=lastpost

Dziękujemy za kilka lat wspólnej zabawy i rywalizacji, dla nas gra w SW już nie ma sensu.
Szukaj
jacekpulo Offline
Super Manager
Liczba postów: 663
Liczba wątków: 10
2019-01-06, 13:20:33
Panowie dziękuję Wam za Super Turniej, przez pierwsze sezony nie wiem czemu ale się do niego nie zgłaszałem. Super szansa dla juniorów na rozwój, ciekawe mecze i walka do końca o podium. Szkoda, że to już koniec. Dzięki raz jeszcze.
[Obrazek: 4199.jpg]
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
Community Forum Software by MyBB 1.8.27