![]() |
Obniżenie skilla GM_Arek - Wersja do druku +- Oficjalne forum gry Speedway-World (https://speedway-world.pl/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Archiwum (https://speedway-world.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Obniżenie skilla GM_Arek (/showthread.php?tid=6106) |
RE: Obniżenie skilla GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-04 obniżenie nowym bez ruszania obecnych zawodników spowoduje kilku-sezonową dziurę jeśli chodzi o nawiązywanie walki jednych z drugimi. Moim zdaniem bez sensu takie rozwiązanie RE: Obniżenie skilla GM_Arek - Hyziu - 2017-02-16 Czy odjęcie skilla u zawodników nie powinno odbyć się przed obozami ?? RE: Obniżenie skilla GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-16 oczywiście że nie: blokada nabijania dni treningowych gdy skill =100 oraz odjęcie są całością ![]() Jaki sens miałoby odjęcie ich przed obozami, by uwolnić możliwe wbicie naddatków podczas obozu? RE: Obniżenie skilla GM_Arek - Hyziu - 2017-02-16 Hmmm, a co za różnica, czy wykorzystają naddatki w trakcie obozów, czy po ich zakończeniu, co daje tobie różnica 5 dni ?? Starzy zawodnicy i tak zyskają max po kilka dni na obozie. RE: Obniżenie skilla GM_Arek - 7Shem7 - 2017-02-16 mam juniora, ktory ma 15 lat wg rozpiski 5/6 Marca bedzie mial 16 lat oraz 5/6 Marca odejmiecie mu po 3 na kazda umiejetnosc (talent 5) 7 Marca jest egzamin juniorow - zalozmy ze zda i pojawi sie w skladzie 10 Marca po zakonczeniu obozow beda odejmowane wszystkim zawodnikom po 4 pkt z kazdej umiejetnosci Czyli moj junior, ktory ma 47 teraz spadnie do 40 ??? RE: Obniżenie skilla GM_Arek - Hyziu - 2017-02-16 też się obawiam tego żeby cyrków nie było że tym juniorom 2x odejmie RE: Obniżenie skilla GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-16 Panowie jakie cyrki? Jest napisane oddzielnie spadki w szkółce a spadki po obozie? Jest.wiec o co chodzi? Od kiedy junior z szkolki bierze udział w obozie??? Pierwsze słyszę.wiec jak po obozie może mu spaść skil. RE: Obniżenie skilla GM_Arek - 7Shem7 - 2017-02-16 czyli z powyzszej wypowiedzi wynika, ze jak nie wysle seniora na oboz to mu nie odejma 4 pkt - bzdura! przeczytaj rozpiske przerwy miedzysezonowej i logicznie pomysl , dwa spadki w zaden sposob sie nie wykluczaja a wogole to pytanie bylo do GM_Arka a nie do Ciebie, bo skad Ty mozesz wiedziec jak jest napisany kod RE: Obniżenie skilla GM_Arek - Hyziu - 2017-02-16 Na pewno w założeniach jest tylko raz odjęcie 4 pkt skila, tylko pytanie czy ktoś pomyślał o tym że w środę będzie egzamin i zawodnicy z odjętym już skilem wskoczą do składu i żeby nie było sytuacji, że im drugi raz odejmie 4 pkt. RE: Obniżenie skilla GM_Arek - wojtas_gkm - 2017-02-16 (2017-02-16, 10:25:08)Hyziu napisał(a): Hmmm, a co za różnica, czy wykorzystają naddatki w trakcie obozów, czy po ich zakończeniu, co daje tobie różnica 5 dni ?? Starzy zawodnicy i tak zyskają max po kilka dni na obozie. Pewnie chodzi o to, że zawodnicy ze skllem 100 nie dostają dodatkowych dni treningowych na obozie i gdyby obcinki były przed obozami zyskali by na treningu. Co do odjęcia zawodnikom po egzaminie, to tez nieco sie obawiam, że skrypt może skasować po raz drugi RE: Obniżenie skilla GM_Arek - GM_Arek - 2017-02-16 spokojnie, nie odejmie podwójnie RE: Obniżenie skilla GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-16 (2017-02-16, 12:09:41)7Shem7 napisał(a): czyli z powyzszej wypowiedzi wynika, ze jak nie wysle seniora na oboz to mu nie odejma 4 pkt - bzdura! Mysle ze GM_Arek Ci odpowiedzial . Ok nie do mnie ale kazdy moze tu napisac a po 2 dla mnie to bylo logiczne od poczatku. Ja sie zapoznalem dokladnie ale z Twojej wypowiedzi wynika ze TY nie bardzo. A po 3 jeszcze w wyzszym poscie pisales sam o juniorze!!!wiec na ten post odpowiedzialem wiec nie wiem po co nagle piszesz o seniorze? RE: Obniżenie skilla GM_Arek - 7Shem7 - 2017-02-16 odpowiedzial mi godzine temu ,a Ty jak zwykle swoje musiales dodac - masz placone od kazdej wypowiedzi ? ![]() zadalem tylko pytanie bo w rozpisce jest napisane WSZYSTKIM ZAWODNIKOM odjete bedzie po 4 i nie bylo mowy o zadnych wyjatkach RE: Obniżenie skilla GM_Arek - Arkadiusz - 2017-02-16 Ok przepraszam ze sie udzielalem. RE: Obniżenie skilla GM_Arek - 7Shem7 - 2017-02-16 spoko jest OK ![]() |