• Logowanie
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World
  • Home
  • Search
  • Member List
  • Help
    • Logowanie
    Login:
    Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World › Gra › Propozycje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
› [POPRAWKA] Kontuzje.

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[POPRAWKA] Kontuzje.
Marek79 Offline
Tutejszy
Liczba postów: 1,580
Liczba wątków: 39
Drużyna: TARZAN'S TEAM TARNOW
2017-02-10, 07:30:13
Pech może zawsze dopaść każdego więc pozostaje losowość, myślę że większe znaczenie przy kontuzjach powinna mieć technika, aczkolwiek 'narażony' w jakimś stopniu powinien być każdy zawodnik. Minimalnie zwiększyłbym ryzyko odniesienia kontuzji.

Trzeba również wydłużyć czas leczenia zawodników, proporcjonalnie do odniesionej kontuzji, np. ciężkie poparzenie lub ciężki uraz kręgosłupa - minimum trzy tygodnie bez możliwości skrócenia. A przykładowo lekki wstrząs mózgu może być trzy do czterech dni najkrócej.

Powinniśmy również rozważyć zwykłe upadki bez kontuzji, powodujące wykluczenie z biegu i stratę powiedzmy 5% sprawności.

To są tylko moje propozycje, nie wieszajcie na mnie 'psów' Uśmiech
Taki jest żużel i tego mi u nas brakuje.
[Obrazek: 3212.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
Petecki Offline
Super Manager
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 3
Drużyna: TKKF Siekacze Gniezno
2017-02-10, 07:46:07
Wiadomo Marku ze taki jest żużel, ale to jest gra, nie zastapisz lidera nikim innym, w realu masz na rezerwie czy z numerem juniorskim Zmarzlika/Dudka i junior może wygrać z liderem drużyny przeciwnej. Z/Ż też nie pomoże. Tutaj nie ma szans na takie cuda bo decydują cyferki....
Szukaj
Odpowiedz
szymek Offline
Początkujący
**
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 1
2017-02-10, 08:00:46
dobra zróbcie więcej kontuzji ale w tym przypadku zróbcie ograniczenie do 6 seniorów w drużynie na ekstralige ! co za problem wystawić innego zawodnika jak w drużynie jest np. 10 seniorów ?
Szukaj
Odpowiedz
kamykov Offline
Niepoprawny patriota
Liczba postów: 1,709
Liczba wątków: 54
Drużyna: Krzyżacy R3
2017-02-11, 01:51:44
(2017-02-10, 08:00:46)szymek napisał(a): dobra zróbcie więcej kontuzji ale w tym przypadku zróbcie ograniczenie do 6 seniorów w drużynie na ekstralige ! co za problem wystawić innego zawodnika jak w drużynie jest np. 10 seniorów ?

Ja sobie właśnie przejrzałem składy Ekstraligowców i tylko drużyna Ezik United ma nadmiar zawodników, ale to akurat jest drużyna bazująca na transferach , awanując do Ekstraligii zakupiła 5 dziadów za 22,5 mln i zajeła 2 msc. Wyprztykał się z hajsu i znów transferami zbiera pieniądze. Czy to jest złe - tego nie wiem, ale wiem że SW jest menadzerem i sukces można osiągnąć różnymi sposobami także przez handel.
Szukaj
Odpowiedz
Mr. Zuma Offline
Tutejszy
Liczba postów: 980
Liczba wątków: 37
Drużyna: DKŻ Unia Dębica
2018-07-29, 15:03:48
temat już gdzieś poruszany

@GM_Kuba - do rozważenia
Szukaj
Odpowiedz