(cytując forum)
"stefik4 - 26-03 23:17 -- Squall Twoja propozycja procentowa i tak by za duzo nie wskorala ob byly male roznice procentowe ktore sa naprawde nie odczuwalne. I nie moze bcy tak ze kazdy dykturje pod swoj zespol tzn am duzo 5 to robi zeby 5 miala naj najwiecej +3"

dodam tylko tyle że nie myślałem o sobie ... , jest sporo ekip z samym tal.5 (na który też są narzekania co do skoków
+2 ) a wydali też dużą kasę nie po to by zacierać różnicę pomiędzy talentem 4 względem którego była największa dyskusja , podałem propozycję względem zaproponowanej jak widać i nie musi być moja dla tal 5 bo zaproponowana pierwotnie pomiędzy tal 4 a 5 nieznacznie się nie różni nie wspominając ceny zakupu, a wg Stefika wcale nie ma różnicy pomiędzy tal 4 !!

więc Stefik napisz co to jest 10 % w przedziale skoku , jeśli kolejne 8 robi różnicę ?? a piszesz że "to małe różnice - naprawdę nie odczuwalne" - na prawdę nie odczuwalne ?? (bo w matematyce 10 to nie 0 ) Jak widać chyba bardzo - nie przekładając tych 8% na inne sprawy