A ja właśnie jestem innego zdania Oczko 30k to nie są wielkie pieniądze ale owszem jakby policzyć kilka motorów to już fajna sumka się uzbiera.
Ale!... nie zapominajmy że to jest manager Uśmiech polega na dokonywaniu wyborów złych bądź dobrych, także wymaga od Nas myślenia długofalowego, przewidywania.
1. Droga strat:
Zapominam wystawić składu na mecz/sparing dostaję karę, zapomniam sprzedać motoru zawodnikowi którego sprzedaję tracę maszynę
2. Droga zysków:
Pamiętam o składach --> otrzymuję zysk ze sprzedaży biletów, pamiętam o sprzedaży sprzętu zwraca mi się koszt wydany na maszynę
3: Droga obojętna:
Nie ustawiam sparingów --> nie mam ani zysków ani kar, nie kupuję motocykli (analogicznie)

tu tylko podane 2 przykłady ale sumując jeszcze kilka/kilkanaście innych wychodzi Nam nasza polityka prowadzenia klubu Uśmiech
Albo wiemy co się w nim dzieje, kontrolujemy sytuację i mamy za to zyski, albo częściowo olewamy i tych korzyści jest mniej niż mogłoby być.

Takimi prawami się rządzi gra typu:manager i uważam że tego powinniśmy się trzymać! Uśmiech

PS. Następnym razem jak wystawisz zawodnika na LT od razu zapali się lampka w głowie podpowiadająca ---> sprzedaj motory! Duży uśmiech

Równie dobrze można zgłosić propozycję typu ---> aaaa... zapomniałem wystawić składu to komputer za mnie powinien automatycznie wybrać a ja unikam kar Język