• Logowanie
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World
  • Home
  • Search
  • Member List
  • Help
    • Logowanie
    Login:
    Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World › Gra › Pytania v
1 2 3 Dalej »
› szkółka juniorów

Strony (6): « Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
szkółka juniorów
GM_Arek Offline
Super Manager
Administratorzy
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 22
2017-07-17, 07:58:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-07-17, 07:59:33 przez GM_Arek.)
szkółka -> no dole "obiekty" , wybierasz juniora i obiekt, klikasz trenuj/sprawdź. działa od pn-pt to może dlatego się nie udało na weekend. Jeśli to nie to, poproszę screen

E: ps: obiekty działają tylko dla "nowych" juniorów umieszczonych w slotach
Szukaj
Odpowiedz
Vinyll Offline
Świeżak
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
2017-07-18, 10:35:53
Czyli Ci juniorzy których mam już jakis czas nie mogą tam trenować ?
Przecież to głupota . Ech ja wiem , że chcecie zrobić zmiany i super ale czemu wywróciliście grę do góry nogami - 2 raz w tej grze po kilku sezonach mialem skład żeby coś ugrać , a po zmianie skilii trzeba było znowu zacząć budować skład i jestem lekko mówiąc zniechęcony.
Pozdrawiam
Vinyll
Szukaj
Odpowiedz
GM_Arek Offline
Super Manager
Administratorzy
2017-07-18, 10:51:13
jeśli czegoś nie rozumiesz, nie znaczy to że jest głupie Uśmiech
Stary junior normalnie trenuje bez nowych obiektów. Wybudowane obiekty mają jedynie skracać ciut trening nowym juniorom, a wysłanie juniora na którykolwiek z nich generuje nam jedynie raport o jego um. Żeby nowy junior trenował, także nie musi być wysyłany na obiekt.
Szukaj
Odpowiedz
Perez Offline
Manager
Liczba postów: 165
Liczba wątków: 15
2017-07-18, 11:46:40
vinyll myslisz piszac swoje argumenty?- jezeli wszystkim obcielii po 4punkty z kazdeo skila to na jakiej podstawie twierdzisz ze twoj skald jest teraz gorszy??? dla przykladu twoj zawodnik mial sredni 56 a twojego przeciwnika mial sredni 58 po odjeciu masz 52 a przeciwmik 54! i co nagle twoj zawdnik cos stracil do twojego przeciwnika? i dwa szkolka- jezeli starzy juniorzy potrzebuja 14dni do skoku skila a nowi 16dni to chyba wystarczajaca odpowedz dlaczego nowi moga korzystac z nowych obiektow a starzy nie!!! zeby szkolili sie w takim samym tempie!!!
Szukaj
Odpowiedz
Vinyll Offline
Świeżak
*
2017-07-18, 23:09:02
GM_Arek napisałem , że to głupie bo powinny być takie same zasady dla wszystkich juniorów i tyle to moje zdanie i mam do niego prawo . Po za tym warto słuchać ludzi , że zmiany które wprowadzasz nie zawsze są trafione ( nie ma ludzi nieomylnych) aczkolwiek bardzo potrzebne.
Perez wyobraź sobie , że myślę i nie życzę sobie takich tekstów bo mnie nie znasz to po pierwsze , a teraz dlaczego skład musiałem odmłodzić bo zmiany w spadkach skilli (nie tylko te o 4 pkt bo to było u wszystkich ) dotknęły mnie szczególnie - max tego co mogło spaść moim zawodnikom spadło zaraz na początku sezonu co spowodowało że byli do tyłu - mam porównanie bo mój syn miał podobny skład i on nie miał prawie w ogóle spadków skila u zawodników .
Vinyll
Szukaj
Odpowiedz
GM_Arek Offline
Super Manager
Administratorzy
2017-07-18, 23:11:56
chcąc wprowadzić nowych juniorów i przebudowaną szkółkę musiał pojawić się "okres przejściowy". ogólnie zasady trena nadal są niemalże identyczne do poprzednich
Szukaj
Odpowiedz
Perez Offline
Manager
2017-07-19, 13:15:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-07-19, 13:19:05 przez Perez.)
vinyl masz racje moze troche za ostro napisalem- takze sorki! ale wez mi wytlumacz prosze jakie spadki dotknely cie bardziej? wszyscy zawodnicy dostali z kazdego skila -4 (to nie bylo losowe +/-) takze chcialym poznac twoja matematyke i tok rozumowania! (typu- max tego co moglo spasc moim zawodnika spadlo .... on nie mial prawie w wogole spadkow skila u zawodnikow.
ps kazdy popelnia bledy jak sam napisales i w tym wypadku masz mylene znaczenie ze ciebie spadki dotknely bardziej!!!
Szukaj
Odpowiedz
GM_Arek Offline
Super Manager
Administratorzy
2017-07-19, 17:27:35
vinylowi chodziło chyba o spadki ze wzgl na wiek
Szukaj
Odpowiedz
Vinyll Offline
Świeżak
*
2017-07-19, 18:30:14
Tak jest Arek wie o co chodzi - właśnie o spadki ze względu na wiek pisałem nawet do Henrika w tym temacie . Także Perez wstrzymaj się od wypowiedzi zanim zrozumiesz co ktoś chciał wyrazić lub dopytaj w razie niepewności.
Vinyll
Szukaj
Odpowiedz
Perez Offline
Manager
2017-07-19, 21:23:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-07-19, 21:24:59 przez Perez.)
ale mi po obozie slabo skoki wchodza, innemu na emeryture ida zawodnicy, innemu sie cos innego zesralo itd itd- ty porownujesz siebie do iinej druzyny (jednej druzyny- nie kilkudziesieciu) i od rqzu lament robisz
ps. od 2 lat (podkreslam od lat!!)! xp nabijam i co? zmienily sie zasady ze bedzie xp mniej znaczace bedzie! domyslam sie ze nie wielu jest zawodnikow ktorych ta zmiana tak bardzo dotknela- zmiany sa jakie sa bo ci co to trzymaja uwazaja ze tak bedzie lepeij- my musimy sie dostosowac do tych zmian- oczywiscie nasz glos napewno pomaga w tworzeniu tej gry! ty vinyll spojrzales tylko na siebie!!! niestety wiekszac z wyolbrzymieniem to robi! takze wez sie wgarsc i sie przystosuj!!! pozdro 600
Szukaj
Odpowiedz
Vinyll Offline
Świeżak
*
2017-07-20, 13:01:13
Perez gram w tą grę 2 lata dłużej niż Ty i to nie jest mój pierwszy wpis na forum (opis jaki widzisz to pomyłka adminów bo wykasowali mi przez pomyłkę konto) , odzywam się rzadko i tylko wtedy kiedy coś naprawdę mi przeszkadza , nie porównuj mnie do większości (nie Tobie oceniać co robi większość) bo nie robię lamentu jak to nazwałeś tylko wyrażam opinie i nie od Ciebie oczekiwałem odpowiedzi . Proszę Cie nie zabieraj zdania w sprawie , której jak widać nie rozumiesz - chyba że nabijasz posty żeby były .
Pozdrawiam
Vinyll
PS: Ja skończyłem dyskusje jak musisz cos napisać napisz na priv szkoda zaśmiecać forum - pisaniem ,"że Twoja racja jest lepsza niż innych "
Szukaj
Odpowiedz
BlackHunter Offline
Manager
Liczba postów: 208
Liczba wątków: 5
2019-03-29, 13:29:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-03-29, 13:30:04 przez BlackHunter.)
Cześć. Czy może mi ktoś wyjaśnić konkretnie zasadę slotów w szkółce juniorów? Swego czasu miałem kilka miejsc wolnych, kilka pasujących do przybyłych juniorów slotów i nie mogłem ich przyjąć. Aby zwolnić im miejsce, usunąłem dwóch młodych szkolonych dłuższy czas i nadal nie mogłem przyjąć nowych... Przez to szkółka mojego klubu teraz leży, wszystko poszło na marne. Albo te zasady są pokręcone i niejasne, albo ja jestem na nie za głupi. Smutny
Szukaj
Odpowiedz
GM_Arek Offline
Super Manager
Administratorzy
2019-03-30, 11:21:47
żeby przyjąć juniora do szkółki, musi on pasować do danego slotu (szczegółowe omówienie w faq). Jeśli do żadnego wolnego nie pasował, a uznałeś że jest lepszy od już posiadanego juniora o tych samych parametrach (wiek i talent PASUJĄCE DO SLOTU), to usuwasz danego juniora, odświeżasz stronę (od jakiegoś czasu dzieje się to automatycznie wraz z usunięciem juniora), i możesz już wstawić juniora do pasującego slotu
Szukaj
Odpowiedz
BlackHunter Offline
Manager
Liczba postów: 208
Liczba wątków: 5
2019-03-31, 08:23:02
Na wstępie dziękuję za odpowiedź po ponad miesiącu.
Czyli w mojej szkółce musiał wystąpić błąd, gdyż tak jak pisałem przed ponad miesiącem junior do slotÓW pasował, no ale myślę sobie - trudno, kolejny błąd, junior znika po dobie, a admini odpiszą po miesiącu... To wyrzuciłem jednego, szkolonego od kilku miesiecy juniora, slot idealny... a gdzie tam! Wyrzuciłem kolejnego... I w taki oto sposób straciłem trójkę. Grać się odechciało. A było tak miło ze zmodyfikowanym silnikiem meczowym...
Szukaj
Odpowiedz
GM_Arek Offline
Super Manager
Administratorzy
2019-04-01, 10:49:34
hmmm nie wiem o jakim błędzie dokładnie mówimy, bo nigdy nie miałem problemów z przyjęciem juniora do szkółki, jeśli pasował do WOLNEGO slotu. W poprzednim poście również nie do końca i niezbyt dokładnie opisałeś jaki błąd występował. w jaki sposób nie mogłeś ich przyjąć, co klikałeś i co się działo?
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (6): « Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »