• Logowanie
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World
  • Home
  • Search
  • Member List
  • Help
    • Logowanie
    Login:
    Hasło: Nie pamiętam hasła

Oficjalne forum gry Speedway-World › Pozostałe › Archiwum v
« Wstecz 1 … 6 7 8 9 10 … 63 Dalej »
› Błogosławieństwo reform

Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Błogosławieństwo reform
anton Offline
Manager
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 5
2017-11-05, 17:37:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-11-06, 00:50:20 przez anton.)
Założyłem ten wątek abyśmy mogli tutaj opisywać, jak oddziałują na nasze drużyny wprowadzane zmiany. Może to być pomocne dla reformatorów a i wszystkim innym da informację o tych sprawach z pierwszej ręki.
Szukaj
anton Offline
Manager
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 5
2017-11-05, 17:39:40
Taka historia. Drużyna obecna w SW od trzech sezonów. Buduje się niebłyskotliwie w swoim tempie w oparciu o nadzieje płynące ze szkółki i głównie swych zawodników. Oczywiście najlepsze obozy treningowe na full. Po tych trzech sezonach trochę się jeszcze wzmacnia na rynku transferowym na miarę swych finansowych zasobów i z nadzieją wkracza w obecny sezon.

W międzyczasie mamy zrzut zawodników z którego taka drużyna nie może skorzystać bo jest za "stara". I mamy pierwszy mecz sezonu. Piąta liga. Jedziemy z sympatycznym kolegą, który zaczął właśnie - jak pisze - przygodę z grą. Chwilę wcześniej skorzystał z zrzutu zawodników. Załatwia nas w meczu bez problemu...

Wydał na swój fenomenalnie skuteczny skład złożony obecnie z szesnastu zawodników kupionych na zrzutowym pniu - hurtem, mniej niż ja za trzech niezłych - jak mniemałem - zawodników po miesiącach wyrzeczeń związanych z oszczędzaniem.

Oczywiście gratuluję Jemu i to całkiem szczerze zwycięstwa.

I pytanie ilu jest takich - jak ja - usatysfakcjonowanych graczy po pierwszej kolejce. Wbrew obawom niewielu ale tylko dlatego, że nowych drużyn niewiele przybyło... Zmiany wymagają, jak się wydaje umiejętności przewidywania.
Szukaj
Gajowy Offline
Manager
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 11
2017-12-09, 21:56:30
Heh, ja tam bym ten zrzut botów wywalił. Nie ma chętnych na kupno to nara nara i koniec .

Może dobrym pomysłem jest po zakończeniu kontraktu automatycznie wywalenie zawodnika na LT i jak nikt go nie chce to koniec kariery? To samo z botami, jak drużyna się nim staje to auto wrzuca wszystkich zawodników i jak nie ma chętnych emerytura.
Szukaj
becia Offline
Manager
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 19
2017-12-09, 22:07:21
Zgadzam się z Tobą Gajowy w 100%
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku
Skocz do: